woensdag 10 januari 2018

TESSA ROLINK, EX VAN CAMIEL EURLINGS, ALWEER GESCHEIDEN!

RODDELVROUW IS GEEN GROOT FAN VAN CAMIEL EURLINGS (44) - DIE VELE GEHEIMEN MET ZICH MEEDRAAGT - MAAR TESSA ROLINK (35) IS OOK NIET ECHT GOED NIEUWS. TESSA ROLINK KLAAGDE CAMIEL EURLINGS AAN WEGENS MISHANDELING TIJDENS HUN RELATIE. ONDERTUSSEN TROUWDE ZIJ MET EEN ZEER VERMOGENDE FRANSMAN, PASCAL GENAAMD, MET WIE ZE GING SAMENWONEN IN LONDEN. IN 2016 TROUWDE TESSA MET HEM, WERD ZWANGER MAAR NOG VOORDAT DE BABY WERD GEBOREN WAS DE RELATIE ALWEER OVER. TENMINSTE VOLGENS WEEKBLAD STORY.


TESSA ROLINK, GETROUWD, MOEDER EN WEER GESCHEIDEN

In de lezing van TESSA ROLINK werd ze zwaar mishandeld door CAMIEL EURLINGS. Ze brak een elleboog, liep een hersenschudding op, over haar hele lichaam verwondingen en bloeduitstortingen en natuurlijk het gescheurde oorlelletje. Bronnen uit zijn omgeving verklaren echter iets heel anders. TESSA ROLINK zou in een jaloerse bui de telefoon van CAMIEL EURLINGS hebben afgepakt en zichzelf hebben opgesloten in de wc van zijn stamkroeg in Valkenburg om te bekijken of hij ook met andere vrouwen contact had. Toen het duo even later richting huis vertrok probeerde CAMIEL EURLINGS zijn toestel terug te krijgen. Hierbij bleef een draadje van zijn sjaal haken aan TESSA'S oorbel waardoor die uit haar oor kwam en het lelletje wat bloedde. Er zou maar één  slachtoffer in dit verhaal zijn en dat is CAMIEL EURLINGS. Weg goede reputatie, weg Olympisch baantje.EX CAMIEL EURLINGS, TESSA ROLINK, VALT OP FRANSE MANNEN

TESSA ROLINK heeft een voorkeur voor Franse mannen. Toen zij CAMIEL EURLINGS ontmoette woonde zij samen in de PC Hooftstraat met een vermogende Fransoos. Aan CAMIEL EURLINGS vertelde zij dat ze het appartement zelf huurde. De Fransman ontdekte echter haar ontrouwe aard waarna ze haar koffers kon pakken. Ook was ze jaren geleden al eens verloofd met een Fransman, die vlak voor hun huwelijk de relatie verbrak. De laatste Fransman in TESSA'S leven is de vader van haar kind, met wie ze trouwde en van wie ze ook weer scheidde. Heb je Frans bloed en zin in een uitdaging? TESSA woont weer bij haar moeder in Santpoort.

XOXO,
Roddelvrouw


  • Camiel Eurlings relatie met Estelle Cruijff: lees hier meer!
  • Lees hier meer over Camiel Eurlings en Wendy Dubbeld
  • Lees hier meer roddels over Camiel Eurlings

Geen opmerkingen:

Een reactie posten