donderdag 11 januari 2018

EVI HANSSEN AFFAIRE MET MATTHIJS VAN NIEUWKERK!

MATTHIJS VAN NIEUWKERK DOET EEN HUMBERTO TANNETJE: HIJ GAAT VOLGENS HILVERSUMSE GERUCHTEN VREEMD MET EVI HANSSEN! EVI HANSSEN IS DAARMEE NAAST ZIJN TAFELDAME OOK ZIJN BEDDAME GEWORDEN. WAT IS DAT TOCH MET DIE MANNEN VAN VIJFTIG? NOG SNEL EVEN HUN 'WILDE HAREN'- IN GEVAL VAN MATTHIJS VAN NIEUWKERK EEN GEBLONDEERD BOSJE STRO- KWIJTRAKEN MET EEN JONGE DAME? HELAAS RAKEN ZE MET HUN WILDE HAREN OOK DOORGAANS HUN HUWELIJK EN CARRIÈRE KWIJT WEET HUMBERTO TAN.


EVI HANSSEN STOOKT IN HUWELIJK MATTHIJS VAN NIEUWKERK EN KARIN MUNSTER

Volgens Hilversumse geruchten opgetekend door Weekend is de sinds kort vrijgezelle EVI HANSSEN de minares van MATTHIJS VAN NIEUWKERK. Hiermee treedt ze in de voetsporen van DIONNE STAX die een soortgelijke positie bekleedde in het daardoor te drukke huwelijk van HUMBERTO TAN en zijn INEKE. Het heeft HUMBERTO TAN, naast een paar gehaaste bedoefeningen met DIONNE STAX he-le-maal niets opgeleverd behalve ellende.


MATTHIJS VAN NIEUWKERK GAAT NU NOG VREEMD ZONDER BETRAPT TE WORDEN


MATTHIJS VAN NIEUWKERK zal toch niet zo stom zijn dat hij ook op dit vlak de concurrentie met HUMBERTO TAN opzoekt? Onder het mom van 'wat jij kan, kan ik ook' (vreemd gaan en betrapt worden) zal dit drama zich gaan ontvouwen. Ook niet handig voor EVI HANSSEN, die best een leuke tv-carrière heeft. DIONNE STAX kan erover meepraten: zeg nu eerlijk, waar ken je haar van? Van het journaal of van HUMBERTO TAN? Hoe dan ook: deze geruchten zijn veel spannender dan de opgeklopte televisieprogramma's van beide heren.

  • HUMBERTO TAN ÓÓK AFFAIRE MET HOCKEYDAME: LEES HIER
  • HUMBERTO TAN OOK VREEMDGEGAAN MET YVON JASPERS: LEES HIER
  • DIONNE STAX GEHEIME RELATIE MET SJOERD VAN RAMSHORST: LEES HIER
  • EVA JINEK AFFAIRE MET TOY BOY HELEEN VAN ROYEN?!: LEES HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten