woensdag 8 november 2017

MARCEL BOEKHOORN RELATIE MET REBECCA CABAU VAN KASBERGEN!

EEN BITCH FIGHT IS AANSTAANDE! MILJARDAIR MARCEL BOEKHOORN IS VERLIEFD OP REBECCA CABAU VAN KASBERGEN. MAAR EX-VRIENDIN HIND LAROUSSI LAAT HEM NIET ZOMAAR GAAN. 


REBECCA CABAU VAN KASBERGEN EN HIND LAROUSSI VECHTEN OM MILJARDEN - EH MILJARDAIR MARCEL BOEKHOORN

De zus van YOLANTHE CABAU VAN KASBERGEN is dus verliefd op MARCEL BOEKHOORN. REBECCA CABAU VAN KASBERGEN is dezelfde zus waar YOLANTHE zoveel problemen mee had rondom de erfenis van hun vader. Het lijkt erop dat ze nu een andere pot met goud op het oog heeft. De liefde tussen de op Ibiza wonende REBECCA CABAU VAN KASBERGEN en MARCEL BOEKHOORN is volgens REBECCA wederzijds. BOEKHOORN, een niet echt aantrekkelijke bijna zestiger doet het goed bij deze dames. REBECCA CABAU VAN KASBERGEN is meerdere malen in zijn privéjet gefeteerd op vanalles en nog wat en is nu klaar voor een ontmoeting met zijn kinderen.


HIND LAROUSSI WIL EX MARCEL BOEKHOORN TERUG!

Zangeres HIND LAROUSSI die in de veronderstelling leefde dat ze nog het alleenrecht op haar ex had, is niet gelukkig met de situatie. Ze heeft standte pede haar verblijfplaats LA verlaten om MARCEL BOEKHOORN weer helemaal voor zich te winnen. In LA had MARCEL BOEKHOORN een muziekstudio voor HIND LAROUSSI laten bouwen. Als afscheidscadeau. Toch bleef er altijd een lijntje tussen de twee bestaan, HIND zorgde er wel voor dat een andere vrouw geen aanspraak op haar ex maakte. Nu REBECCA CABAU VAN KASBERGEN in beeld is gaan de fluwelen handschoentjes uit en is het wachten wanneer de dames hun klauwen in elkaar zetten. Of wie ze het diepst in MARCEL BOEKHOORN drukt. 

XOXO,
Roddelvrouw

  • MARCEL BOEKHOORN LIET KINDERWENS HIND LAROUSSI ONVERVULD: LEES HIER
  • REBECCA CABAU VAN KASBERGEN BREEKT MET ZUS YOLANTHE: LEES HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten