zondag 22 oktober 2017

JOËLLE WITSCHGE EN THOMAS DEKKER RELATIE?

RODDELVROUW IS EEN MOOIE NIEUWE LIEFDESAFFAIRE OP HET SPOOR! JOËLLE WITSCHGE EN THOMAS DEKKER ZOUDEN EEN HOT NIEUW LIEFDESKOPPEL ZIJN. THOMAS DEKKER HEEFT OFFICIEEL EEN RELATIE MET DE ACHTTIEN JAAR OUDERE NATHALIE MARCIANO.


THOMAS DEKKER VERLIEFD OP JOËLLE WITSCHGE!

Dat moet haast wel het geval zijn. En ook omgekeerd is Roddelvrouw ervan overtuigd dat THOMAS DEKKER helemaal het type man is dat JOËLLE WITSCHGE in vuur en vlam kan zetten. Ze werden dan ook niet voor niets in een innige omhelzing samen gekiekt tijdens het Televisier-Gala. 

RELATIE NATHALIE MARCIANO EN THOMAS DEKKER VOORBIJ

Hoewel JOËLLE WITSCHGE keurig in denial schoot en haar relatie met THOMAS DEKKER 'gewoon vriendschap' noemde, zal het niet lang duren voordat THOMAS DEKKER zijn geliefde NATHALIE MARCIANO aan de kant zet. THOMAS DEKKER heeft al vaker aangegeven dat hun relatie vanwege leeftijdsverschil en een kinderwens van zijn kant niet eeuwigdurend zal zijn. JOËLLE WITSCHGE wil op haar beurt niets liever dan moeder worden en houdt wel van mannen met een rafelrandje (zie onderstaand zijn boek over zijn leven als wielrenner vol drugs en achterklap). Daarbij is deze oud sportman helemaal perfect voor haar, aangezien haar moeder ook met een sportman getrouwd is (oud-voetballer RICHARD WITSCHGE).


  • JOËLLE WITSCHGE RELATIE MET TIMOR STEFFENS: LEES HIER
  • Joëlle Witschge en Waylon klaar voor een baby: lees hier
  • Waylon heeft slechte band met familie Witschge: lees hier
  • Joëlle Witschge en Waylon kwetsten hun ex-en: lees hierXOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten