zaterdag 7 januari 2017

KENNETH STEVENS WÉÉT DAT JEROEN KIJK IN DE VEGTE GEEN MOL IS!

KENNETH STEVENS IS DOL OP JEROEN KIJK IN DE VEGTE EN HEEFT NIET VOOR NIETS EEN RELATIE MET HEM. MAAR HIJ WEET OOK DAT JEROEN KIJK IN DE VEGTE ONMOGELIJK DE MOL KAN ZIJN. JEROEN KIJK IN DE VEGTE IS ONGETWIJFELS WÉL EEN VAN DE LEUKSTE DEELNEMERS AAN WIE IS DE MOL 2017? 


JEROEN KIJK IN DE VEGTE WAS GETROUWD MET PHILIP MAAR WERD VERLIEFD OP KENNETH STEVENS!

JEROEN KIJK IN DE VEGTE kan veel dingen goed, maar liegen hoort daar niet bij. Tuurlijk kan ie als vocie- over voor Boulevard af en toe best vals zijn, maar eerlijk is JEROEN KIJK IN DE VEGTE wel. Toen JEROEN KIJK IN DE VEGTE een jaar was getrouwd met zijn PHILIP, liep hij KENNETH STEVENS tegen het lijf. Hij was meteen onder de indruk, maar zocht geen enkel contact omdat hij geen stiekem gedoe wilde. Een jaar later kwam JEROEN KIJK IN DE VEGTE toevallig KENNETH STEVENS opnieuw tegen en was het hek alsnog van de dam. Hij had geen enkele keus om zijn huwelijk te beëindigen en een nieuw leven met KENNETH STEVENS op te bouwen.


JEROEN KIJK IN DE VEGTE GEEN GESCHIKTE MOL!

Flapuit JEROEN KIJK IN DE VEGTE is de smeerolie voor een programma als WIE IS DE MOL? maar geen winnaar. Daarvoor moet alle spontaniteit overboord gegooid worden en elke stap strategisch gezet worden. Veel te vermoeiend. JEROEN KIJK IN DE VEGTE schrijven we hierbij af.

WIE IS DE MOL 2017 KANDIDATEN, MOLTALK:

  • THOMAS CAMMAERT EX-VRIEND VAN RIK VAN DE WESTELAKEN: LEES HIER
  • DIEDERIK JEKEL KWAM IN RELATIECRISIS MET COOSJE SMID NA OPNAMEN WIE IS DE MOL?: LEES HIER
  • IMMANUELLE GRIVES WIL EEN RELATIE MET EEN IJZERSTERKE MAN: LEES HIER
  • ART ROOIJAKKERS TWIJFELDE AAN RELATIE: LEES HIER
  • VINCENT VIANEN RELATIE MET MODEL NOAH STEENBRUGGEN: LEES HIER
  • SANNE WALLIS DE VRIES ZOU DE MOL KUNNEN ZIJN: LEES HIER


XOXO,
Roddelvrouw


Geen opmerkingen:

Een reactie posten