vrijdag 27 januari 2017

FEMKE VAN DER LAAN STRAKS ZONDER EBERHARD VAN DER LAAN VERDER?

STAAT DE VROUW VAN EBERHARD VAN DER LAAN (61), EN MOEDER VAN DRIE VAN ZIJN KINDEREN, FEMKE VAN DER LAAN (37), ER STRAKS ALLEEN VOOR? EBERHARD VAN DER LAAN IS ERNSTIG ZIEK. UITGEZAAIDE LONGKANKER. DAT WERD VANMIDDAG BEKEND GEMAAKT IN EEN BRIEF WAARIN EVENEENS VERMELD WERD DAT HIJ ZIJN KANSEN NIET HOOG INSCHAT. EBERHARD VAN DER LAAN HEEFT SAMEN MET FEMKE VAN DER LAAN DRIE KINDEREN: ELINE, FEMKE EN EDZE.


EX-VROUW EBERHARD VAN DER LAAN, LUIT TABAK, VIER JAAR GELEDEN OVERLEDEN

VIER JAAR GELEDEN KWAM DE EX-VROUW VAN EBERHARD VAN DER LAAN, LUIT TABAK, DOOR EEN VERKEERSONGEVAL OM HET LEVEN. SAMEN MET EBERHARD VAN DER LAAN HEEFT LUIT TABAK AAN KINDEREN LOTTE (30) EN SEBASTIAAN (27) HET LEVEN GESCHONKEN. EERDER WAS EBERHARD VAN DER LAAN IN EEN RELATIE MET INEKE. DE JAREN JONGERE FEMKE VAN DER LAAN LEERDE EBERHARD KENNEN TOEN ZIJ ALS SECRETARESSE OP ZIJN ADVOCATENKANTOOR KWAM TE WERKEN.


FEMKE VAN DER LAAN ZAG VERHUIZING MET EBERHARD VAN DER LAAN NAAR AMBTSWONING NIET ZITTEN

FEMKE VAN DER LAAN MOEST ALS BURGMEESTERSVROUW OFFERS BRENGEN. DE HARWERKENDE EBERHARD VAN DER LAAN BLIJKT OOK HARDLEERS: AL ZIJN RELATIES STRANDDEN VANWEGE ZIJN WERKDRIFT. DAT WAS NOG TOT DAARAANTOE MAAR EEN VERHUIZING NAAR DIE BEDOMPTE AMBTSWONING KON EBERHARD VAN DER LAAN OP ZIJN FLINKE BUIK SCHRIJVEN. DE EERSTE TIJD TENMINSTE. UITEINDELIJK KOOS FEMKE VAN DER LAAN EIEREN VOOR HAAR GELD EN VERKASTE MET HAAR GEZIN NAAR DE AMSTERDAMSE BINNENSTAD.
 • Diederik Samsom in (relatie)crisis: lees hier
 • Frits Wester ging aan de lopende band vreemd: klik hier 
 • Alexander Pechtold gescheiden van Froukje: lees hier 
 • Fleur Agenma en Leon de Jong krijgen dochter: lees hier 
 • Mark Rutte relatie met Mabel Wisse Smit: lees hier • XOXO,
  Roddelvrouw

  Geen opmerkingen:

  Een reactie posten