donderdag 5 januari 2017

DEXTER VAN DER VOORN GAAT TROUWEN MET EVA JINEK!

DEXTER VAN DER VOORN IS DE MAN DIE EVA JINEK GAAT TEMMEN. DEXTER VAN DER VOORN HEEFT DE TELEVISIE DIVA NAMELIJK TEN HUWELIJK GEVRAAGD! DEXTER VAN DER VOORN (31), DE PRODUCER DIE MET EVA JINEK NAAR HAAR GEBOORTELAND DE VERENIGDE STATEN AFREISDE VOOR HAAR PROGRAMMA AFGELOPEN ZOMER, IS THE MAN VOOR EVA. 


DEXTER VAN DER VOORN EN EVA JINEK ZWANGER EN BRUILOFT!

Ja, laten we dan vooral maar even doorpakken nu EVA JINEK zo verliefd is op DEXTER VAN DER VOORN. EVA JINEK zou door DEXTER VAN DER VOORN ten huwelijk zijn gevraagd. Da's mooi. Mocht ze ook een kinderwens hebben, dan is de tijd daar nu ook rijp voor. Hiermee begeeft Roddelvrouw zich op glad ijs, want EVA JINEK had aangegeven zich enorm te irriteren aan enige bemoeienis op dat vlak (terecht wel, maar ja, bemoeienis is nu eenmaal mijn hobby).

DEXTER VAN DER VOORN ZIET NU HOE EVA JINEK IN HILVERSUMSE NEPWERELD IS

Kink in de kabel van al die mooie plannen kan zijn dat DEXTER VAN DER VOORN zijn EVA op haar natuurlijkst heeft leren kennen tijdens een lange reis voor haar programma in de VS. Ze was daar helemaal zichzelf en ontspannen, en DEXTER VAN VOORN waarschijnlijk ook. Nu JINEK weer van start is gegaan, is EVA weer de gestresste talkshow-host die elke avond moet knallen en DEXTER VAN DER VOORN de man die zichzelf in de roddelbladen terugziet en op schimmige blogs (uitzonderingen daargelaten). 

WIE IS DEXTER VAN DER VOORN EIGENLIJK VERDER?

Oh, DEXTER VAN DER VOORN is best een slimme vent. VWO gedaan, bachelor aan de TU in Delft, nog iets geprobeerd aan de UvA en uiteindelijk via de BNN Academy een carrière gestart als productieleider. En hij ziet er nog goed uit ook. Als hij zich verder niet gek laat maken, kan het wat worden.

Hup, Dexter

XOXO,
Roddelvrouw

  • EVA JINEK AFFAIRE MET TOY BOY HELEEN VAN ROYEN?!: LEES HIER
  • EVA JINEK RELATIE MET THIJS RÖMER: LEES HIER
  • RUBEN NICOLAI RELATIE MET EVA JINEK: LEES HIER

1 opmerking:

  1. Had ze hem ook willen hebben als hij vakkenvuller bij de Jumbo was? Goudvinkje XL is het..

    BeantwoordenVerwijderen