woensdag 9 november 2016

RAMONA POELS, ROBBERT HINFELAAR EN PATRICIA PAAY IN HUWELIJKSTRIO!

RAMONA POELS, DE EX VAN ROBBERT HINFELAAR, DIE NET STIEKEM IS GETROUWD MET PATRICIA PAAY ONTWERPT DE TROUWJURK VAN PATRICIA PAAY. SNAP JE HET NOG? DIT HANGT ALLEMAAL SAMEN MET HET TELEVISIEPROGRAMMA SAY YES TO THE DRESS. RAMONA POELS WERKT DAAR AAN MEE EN PATRICIA PAAY DUS OOK. ALLES VOOR DE SPOTLIGHTS!


BRUILOFT ROBBERT HINFELAAR EN PATRICIA PAAY GEHULD IN RAADSELS


Menigeen vraagt zich af waarom ROBBERT HINFELAAR en PATRICIA PAAY haasje repje in het geniep moesten trouwen. Het goede nieuws is dat het in ieder geval niet is omdat PATRICA PAAY zwanger is van ROBBERT HINFELAAR. Sterker nog, ze zou zelf zijn moeder kunnen zijn. Wat is er dan aan de hand?


EX ROBBERT HINFELAAR, RAMONA POELS, ONTWERPT BRUIDSJURK PATRICIA PAAY!

PATRICIA PAAY is niet vies van de spotlights. RAMONA POELS, de ex van ROBBERT HINFELAAR, ook niet. Als aanstormend bruidskoningin (pas op Mary B.!) kan RAMONA POELS elk vleugje licht gebruiken. Dus toen haar verloofde ROBBERT HINFELAAR haar liet zitten voor PATRICIA PAAY, werd er snel een doekje gevonden voor het bloeden: RAMONA POELS mag de jurk voor PATRIES ontwerpen in het televisieprogramma SAY YES TO THE DRESS. Iedereen op televisie, iedereen aandacht, iedereen blij!


  • ROBBERT HINFELAAR WEL/NIET TROUWEN MET PATRICIA PAAY: LEES HIER
  • Lees hier de uitgebreide reactie van Patricia Paay op de scheiding van Adam Curry en Micky Hoogendijk
  • Lees hier meer over de scheiding van Adam Curry en Micky Hoogendijk

XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten