woensdag 2 november 2016

LILI PIRAYESH TROUWT OPNIEUW MET WILFRED GENEE: RELATIEPROBLEMEN!

VOOR MENIG VROUW ZOU ÉÉN KEER AL TE VEEL VAN HET GOEDE ZIJN, LILI PIRAYESH, DE VROUW VAN WILFRED GENEE, TROUWT VOOR DE TWEEDE KEER MET DE PRESENTATOR VAN VOETBAL INSIDE! WILFRED GENEE IS VOORNEMENS ZIJN LIEFTALLIGE LILI PIRAYESH MEE TE VOEREN NAAR LAS VEGAS OM HAAR VOOR DE TWEEDE KEER EEUWIGE TROUW TE BELOVEN. DOORGAANS RIEKT DIT ECHTER NAAR RELATIEPROBLEMEN.


LILI PIRAYESH EN WILFRED GENEE GAAN SCHEIDEN!

Het is een dunne lijn tussen opnieuw met elkaar trouwen of juist gaan scheiden. LILI PIRAYESH en WILFRED GENEE schijnen een turbulent huwelijk te hebben. Een goedmaker is dan vaak het opnieuw trouwen. Bronnen rond het stel beweren dat LILI PIRAYESH een nogal strenge vrouw is. De uit Iran afkomstige LILY PIRAYESH heeft dan ook als bijnaam tiran. 2017 kan twee dingen voor het duo betekenen: een nieuwe bruiloft of scheiding voor LILI PIRAYESH en WILFRED GENEE.

LILI PIRAYESH AL ACHT JAAR DE VROUW VAN WILFRED GENEE

LILIA PIRAYESH deelt al acht jaar lief en leed met WILFRED GENEE, die die acht jaar natuurlijk wel grotendeels doorbracht met RENÉ VAN DER GIJP en JOHAN DERKSEN. Maar toch. WILFRED GENEE geeft ruiterlijk toe dat er aan zijn huwelijk met LILI PIRAYESH hard gewerkt moet worden. Daarom liet hij zich het samen met haar schrijven van een 'gezond' kookboek welgevallen. Het is toch altijd geven en nemen.

  • JOHAN DERKSEN VERKLEED ALS ZWARTE PIET NAAR CURSUS SYLVANA: LEES HIER
  • EX-VROUW RENÉ VAN DER GIJP SCHRIJFT ONTHULLEND BOEK: LEES HIER
  • MINOUSCHE DE JONG NIEUWE VRIENDIN RENÉ VAN DER GIJP: LEES HIER
  • JAAP JONGBLOED VERLIEFD OP EX RENÉ VAN DER GIJP: LEES HIER

XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten