woensdag 2 november 2016

KIRSTEN WILLEMSTEIN EN MATTIE VALK: HET WARE VERHAAL!

WETEN WE HET NOG? DE EX-VRIENDIN VAN MATTIE VALK, KIRSTEN WILLEMSTEIN (31) DIE BEVIEL VAN DE TWEELING VESPER EN BO? DAT DE TWEELING VAN KIRSTEN WILLEMSTEIN EN MATTIE VALK TE VROEG TER WERELD KWAM. DAT HEEL NEDERLAND MEELEEFDE MET MATIIE VALK, ZIJN VRIENDIN KIRSTEN WILLEMSTEIN EN HUN TWEE KLEINE MEISJES? EN DAT TOEN DE KLAP KWAM?


KIRSTEN WILLEMSTEIN BEDROOG MATTIE VALK: MATTIE VALK NIET DE BIOLOGISCHE VADER VAN TWEELING KIRSTEN WILLEMSTEIN


En toen was Nederland getuige van een waar drama. KIRSTEN WILLEMSTEIN moest MATTIE VALK bekennen dat de tweeling waar hij zich zulke grote zorgen over maakte, niet zijn kinderen waren. KIRSTEN WILLEMSTEIN en MATTIE VALK waren op dat moment 12 jaar samen. WIE IS DE BIOLOGISCHE VADER VAN TWEELING KIRSTEN WILLEMSTEIN EN MATTIE VALK?


De zwangerschap van KIRSTEN WILLEMSTEIN en MATTIE VALK kwam al als een blijde verrrassing voor het duo en hun omgeving. Het stel was al jarenlang bezig kinderen te krijgen en had zich er bij neergelegd dat het niet ging lukken. Dat KIRSTEN WILLEMSTEIN uiteindelijk toch zwanger bleek was een biologisch wonder. MATTIE VALK was dolgelukkig. KIRSTEN WILLEMSTEIN waarschijnlijk vooral zenuwachtig...Hoe en wanneer zou ze MATTIE vertellen dat niet hij de biologische vader was van de tweeling maar een andere man. De afloop is inmiddels bekend, maar nog niet wie dan de man is met wie KIRSTEN WILLEMSTEIN een affaire aanknoopte.

Dit mysterie wordt binnenkort onrafeld...

MATTIE VALK: BEDRIEGER OF DUBBEL BEDROGEN? LEES HIER


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten