woensdag 23 november 2016

JEROEN VAN DER BOOM GAAT VREEMD MET SYLVIE MEIS!

NU SYLVIE MEIS WEER SINGLE IS, KAN HET FLIRTEN MET JEROEN VAN DER BOOM ACHTER DE SCHERMEN VAN WEDDEN DAT IK HET KAN VOLOP VOORTGEZET WORDEN. SYLVIE MEIS EN CHARBEL AOUAD ZIJN UIT ELKAAR. AL VRIJ SNEL NA HET BEGIN VAN DE OPNAMEN VAN WEDDEN DAT IK HET KAN VAN SYLVIE MEIS EN JEROEN VAN DER BOOM VERDWEEN CHARBEL AOUAD VAN HET TONEEL.


JEROEN VAN DER BOOM NEEMT PLAATS CHARBEL AOUAD IN: FLIRTEN MET SYLVIE MEIS!

Iedereen heeft het over de chemie tussen JEROEN VAN DER BOOM en SYLVIE MEIS. Nu de relatie tussen CHARBEL AOUAD en SYLVIE MEIS over is, neemt het flirten tussen JEROEN VAN DER BOOM en SYLVIE MEIS in rap tempo toe. SYLVIE MEIS vertelt zo vaak ze kan dat JEROEN VAN DER BOOM haar zo 'losjes' maakt en dat ze het beste in elkaar naar boven halen.

SYLVIE MEIS RELATIE JEROEN VAN DER BOOM!

De vraag is of SYLVIE MEIS en JEROEN VAN DER BOOM echt een relatie krijgen. SYLVIE MEIS staat bekend om haar geflirt en heeft al vaker iets met mannen gehad met wie ze samenwerkt. Ook heeft SYLVIE MEIS veel mannelijke aandacht nodig. Nu SYLVIE MEIS weer single is, staat de flirtmachine weer aan. JEROEN VAN DER BOOM heeft uiteraard oog voor het vrouwelijk schoon van zijn collega SYLVIE MEIS. Maar of JEROEN VAN DER BOOM zijn vrouw verlaat voor SYLVIE MEIS is nog maar de vraag...


  • CHARBEL AOUAD EN SYLVIE MEIS UIT ELKAAR: LEES HIER!
  • JAN PAPARAZZI IN WEDDEN DAT IK HET KAN: LEES HIER


XOXO,
Roddelvrouw

1 opmerking: