zondag 20 november 2016

MARK DE JONG, TENNISCOACH ROBIN HAASE, OPGEPAKT MOORD KOEN EVERINK!

DE VERDACHTE DIE IS OPGEPAKT VOOR DE MOORD OP KOEN EVERINK (42) BLIJKT MARK DE JONG (29), DE TENNISCOACH VAN ROBIN HAASE. SINDS RUIM EEN JAAR VERVULDE HIJ DIE FUNCTIE. KOEN EVERINK KEEK OP DE AVOND VAN ZIJN DOOD MET VRIENDEN TELEVISIE, WAARONDER MARK DE JONG.


MARK DE JONG EN KOEN EVERINK IN TENNISWERELD

Al langer bleek dat de moord op KOEN EVERINK geen roofmoord betrof. De moordenaar nam niets van waarde mee. Ook het tijdstip van de moord, aan het eind van donderdagavond, in de vroege nacht van vrijdagmorgen lijkt niet gekozen door een dief die doorgaans toeslaat als er niemand thuis is of als hij zeker is van het feit dat de bewoners slapen. Ook was al snel duidelijk dat de moord niet door een professional was gepleegd.


KOEN EVERINK VERZETTE ZICH HEVIG TEGEN MARK DE JONG

Gebleken aan de verwondingen van KOEN EVERINK aan diens handen heeft hij zich hevig verzet toen de dader hem met een mes te lijf ging. Het lijkt erop dat er een conflict in de tenniswereld was dat in hevige emotie tot uitbarsting kwam. Sinds de aanval van BADR HARI op KOEN EVERINK begaf die laatste zich steeds vaker in het tennismilieu. Hij ging op reis met de spelers, met name ROBIN HAASE en IGOR SIJSLING, en fungeerde daar als 'waterdrager' en 'manusje van alles'. Het verzette volgens eigen zeggen zijn zinnen. Wellicht is zijn impact groter geweest, zeker omdat zowel ROBIN HAASE als IGRO SIJSLING een tijd zonder trainer hebben gezeten. MARK DE JONG kwam pas later in beeld als officiele trainer en coach van ROBIN HAASE. Toch bleef KOEN EVERINK erbij. Hij stond zelfs bij interviews. Wat was zijn rol eigenlijk precies?


KOEN EVERINK HAD GROOT GELDBEDRAG IN HUIS

Zakenblad QUOTE komt met een ander motief: KOEN EVERINK had volgens het blad een bedrag van 25.000 euro in huis dat hij daags ervoor had gewonnen in een casino. MARK DE JONG, tevens tennistrainer van KOEN EVERINK, was daarvan op de hoogte. MARK DE JONG vertrok een dag na de moord naar de VS en keerde pas gisteren terug. Hij werd direct ingerekend. ROBIN HAASE gaf direct na de moord aan geschokt te zijn en nu weer, nu zijn coach is opgepakt.


DOCHTERTJE KOEN EVERINK VINDT VADER EN SLAAT ALARM

Het meest schrijnende in deze zaak is dat de zesjarige dochter van KOEN EVERINK haar vader vond in de keuken liggend in een plas met bloed. Door haar gegil werden de buren gealarmeerd die vervolgens de hulpdiensten inschakelden. Het meisje schreef in haar overlijdensadvertentie: 'liefe papa, ik blijf voor altijd jou kleine mijsje, ik hou van jou.'


  • WAT IS ER ZO BIJZONDER AAN BASTIAAN EVERINK, DE BROER VAN KOEN EVERINK? LEES HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten