woensdag 23 november 2016

CHARBEL AOUAD EN SYLVIE MEIS UIT ELKAAR!

SYLVIE MEIS IS WEER VRIJGEZEL. CHARBEL AOUAD HEEFT DE BRUI GEGEVEN AAN ZIJN RELATIE MET SYLVIE MEIS. CHARBEL AOUAD IS AL WEKEN NIET MEER IN HET GEZELSCHAP VAN SYLVIE MEIS GEZIEN. NIET FIJN VOOR SYLVIE MEIS DIE LIEVER NIET ALS SINGLE DOOR HET LEVEN GAAT.


CHARBEL AOUAD KIEST TOCH NIET VOOR SYLVIE MEIS!


ZAKENMAN CHARBEL AOUAD KAN ZIJN RELATIE MET SYLVIE MEIS NIET VOORTZETTEN. CHARBEL AOUAD WOONT IN DUBAI EN ZWAAIT DAAR DE SCEPTER OVER EEN BLOEIEND RECYCLINGSBEDRIJF GENAAMD WHIFFAWAY. CHARBEL AOUAD STUDEERDE AAN HARVARD EN SPREEKT VIJF TALEN. DE TAAL VAN DE LIEFDE MET SYLVIE MEIS ONTBREEKT NU ECHTER.


CHARBEL AOUAD VERBREEKT RELATIE MET SYLVIE MEIS

CHARBEL AOUAD KAN ZIJN RELATIE MET SYLVIE MEIS NIET VERDER VORM GEVEN. ZIJN WERK EN LEVEN SPELEN ZICH AF IN DUBAI EN DAT IS NIET TE COMBINEREN MET HET WERK EN LEVEN VAN SYLVIE MEIS IN DUITSLAND EN NEDERLAND. DAARBIJ PASSEN CHARBEL AOUAD EN SYLVIE MEIS NIET ECHT BIJ ELKAAR. CHARBEL AOUAD WIL NIETS WETEN VAN GLAMOUR EN SPOTLIGHTS, EN SYLVIE MEIS KAN NIET ZONDER. HET WORDT TIJD DAT SYLVIE MEIS EEN BEWUSTE KEUZE MAAKT DIE PAST BIJ HAAR LEVEN EN VOORAL BIJ HET LEVEN VAN HAAR ZOON.

XOXO,
Roddelvrouw  • JEROEN VAN DER BOOM GAAT VREEMD MET SYLVIE MEIS: LEES HIER
  • JAN PAPARAZZI IN WEDDEN DAT IK HET KAN: LEES HIER
Geen opmerkingen:

Een reactie posten