woensdag 19 oktober 2016

FABIO BOUWHUIS IN SERIEUZE RELATIE MET BRIDGET MAASLAND!

NEE, MAAR ÉCHT. FABIO BOUWHUIS IS DE NIEUWSTE WARE VOOR BRIDGET MAASLAND. MEGASERIEUS ZIJN FABIO BOUWHUIS (27) EN BRIDGET MAASLAND (41). ZE ZIJN 'AL' 2,5 MAAND SAMEN EN DAN WEET JE VOLGENS BRIDGET MAASLAND HEUS WEL DAT HET GOED ZIT. DAAR KAN RODDELVROUW GEEN SPELD TUSSENKRIJGEN UITERAARD.


FABIO BOUWHUIS EN BRIDGET MAASLAND SAMENWONEN EN TROUWEN!

Dus grote stappen als samenwonen en een huwelijk zijn in de maak voor FABIO BOUWHUIS en BRIDGET MAASLAND. Details als elkaars kinderen leren kennen zijn allang achter de rug. Iedereen dikke mik, one happy samengestelde family! Maar, misschien wel het belangrijkste: FABIO BOUWHUIS is een lekkere vent, want ijscoman! En BRIDGET MAASLAND heeft niet alleen gevoel voor humor, ook voor timing. Het ijsseizoen is nu wel over dus heeft FABUIO BOUWHUIS alle tijd voor z'n meissie.


Update 24-10:

FABIO BOUWHUIS EN BRIDGET MAASLAND UIT ELKAAR!

Het is toch niet waar?! Het is alweer einde oefening voor BRIDGET MAASLAND en FABIO BOUWHUIS...! Want: meteen gezellig met z'n allen deze herfstvakantie weggeweest en geconstateerd dat ze tóch niet zo goed bij elkaar passen. BRIDGET MAASLAND HEEFT DE STEKKER ERUIT GETROKKEN. Wel heeft ze de vakantie keurig afgemaakt, en niet (HELLO JOHNNY DE MOL), haar geliefde heel allenig in het all-inclusive resort achter gelaten.

  • MEER OVER HET ROERIGE LIEFDESLEVEN VAN BRIDGET MAASLAND: LEES HIER
  • WIM ADAM RELATIE MET BRIDGET MAASLAND: LEES HIER
XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten