zaterdag 22 oktober 2016

EVA JINEK DOET HET MET JEROEN PAUW!

DIT ZAT ER AL HEEL LANG AAN TE KOMEN: JEROEN PAUW EN EVA JINEK HEBBEN EINDELIJK OFFICIEEL EEN RELATIE! EEN WERKRELATIE WELTEVERSTAAN. EVA JINEK BEGON ALS LEERLING BIJ JEROEN PAUW DIE HAAR HEEFT KLAARGESTOOMD VOOR HET ECHTE WERK: EEN GOEDBEKEKEN TALKSHOW PRESENTEREN. DIE VAN PAUW. MAAR, HET DUO HEEFT ONGETWIJFELD OOK HET BED GEDEELD!


EVA JINEK GAAT PAUW PRESENTEREN!

EVA JINEK GAAT OM DE DRIE MAANDEN PRESENTEREN AFGEWISSELD MET JEROEN PAUW HIMSELF. EEN WENS VAN BEIDEN: EVA JINEK WIL HOGEROP, JEROEN PAUW WIL AAN LAGERWAL...EH, MINDER WERKEN EN ANDERE DINGEN DOEN. OFWEL EEN VERKAPTE UITGESTELDE ONTSLAGREGELING VAN DE VARA EN RUIME INWERKPERIODE VOOR EVA JINEK.


JEROEN PAUW HEEFT VASTE RELATIE NIMET GROENEWEG!

JEROEN PAUW IS SINDS ZEVEN JAAR SAMEN MET ZIJN VRIENDIN NIMET GROENEWEG VOOR WIE HIJ ZELFS ZIJN WOONBOOT VERLIET. EEN OMGEKEERDE MIDLIFECRISIS VOND PLAATS IN HET LEVEN VAN DEZE GEILE MAN DIE MET HONDERDEN VROUWEN HET BED DEELDE: TOT SCHRIK VAN ALLE VROUWEN DIE OOK NOG AAN DE 'BEURT' WILDEN KOMEN, KOOS JEROEN PAUW OPEENS VOOR EEN VASTE RELATIE. WIE WEET WORDT HIJ OOK NOG VADER...!

  • EVA JINEK AFFAIRE MET TOY BOY HELEEN VAN ROYEN?!: LEES HIER
  • JEROEN PAUW baalt van kijkcijfers en stopt ermee: lees hier
  • JILL SCHIRNHOFER RELATIE MET FREEK VONK: LEES HIER
  • RUBEN NICOLAI RELATIE MET EVA JINEK: LEES HIER
  • Freek Vonk en Eva Jinek uit elkaar: lees hier
  • Bram Moszkowicz financieel aan de grond: lees hier


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten