zaterdag 22 oktober 2016

ANOUK VAN SCHIE EN JOHNNY DE MOL UIT ELKAAR!

DE EERSTE BARSTJES IN DE RELATIE VAN ANOUK VAN SCHIE EN JOHNNY DE MOL ZIJN ALWEER ZICHTBAAR VOLGENS EEN BRON IN HUN DIRECTE OMGEVING. JOHNNY DE MOL TROONDE ZIJN NIEUWSTE VRIENDIN ANOUK VAN SCHIE NOG ZO TROTS MEE NAAR DE TELEVISIER-RING UITREIKING. MISSCHIEN WAS DAT AL DE DRUPPEL. HET VALT VAST NIET MEE OM IN DE SCHADUW VAN JOHNNY DE MOL TE STAAN.


JOHNNY DE MOL EN ANOUK VAN SCHIE: GEEN BRUILOFT, GEEN KINDEREN!

Helaas, het gaat toch niet zo hard de kant op van lang leve de liefde (met nadruk op 'lang') voor JOHNNY DE MOL en ANOUK VAN SCHIE. Waar Roddelvrouw te hard van stapel liep, was ANOUK VAN SCHIE nog lang niet zo ver.


JOHNNY DE MOL EN ANOUK VAN SCHIE: RUSTIG AAN

ANOUK VAN SCHIE is ook nog niet bij JOHNNY DE MOL ingetrokken. Dat heeft waarschijnlijk ook te maken met het feit dat ze al een dochter van twee heeft uit een eerdere relatie met saxofonist CO ROWOLD. Hoe dan ook, het lijkt er op dat aan JOHNNY DE MOL een beetje het PRINS HARRY-syndroom kleeft. Super aantrekkelijk voor veel vrouwen, maar als het er echt op aan komt haken de leukste dames toch af. Roddelvrouw schat in dat het vanaf nu langzaam bergafwaarts gaat met de relatie tussen ANOUK VAN SCHIE en JOHNNY DE MOL, totdat het vuurtje helemaal gedoofd is.


  • ANOUK VAN SCHIE SAMENWONEN, ZWANGER, TROUWEN MET JOHNNY DE MOL: LEES HIER


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten