woensdag 17 februari 2016

WIM ADAM RELATIE MET BRIDGET MAASLAND!

Hè, hè, het is gelukt: BRIDGET MAASLAND (41) heeft verkering! WIM ADAM (39) heeft haar hart gestolen. Hopen dat het nu standhoudt. Want BRIDGET MAASLAND weet mannen wel altijd te boeien, maar binden is weer een ander verhaal. Wellicht is cameraman WIM ADAM ook uit ander hout gesneden dan bijvoorbeeld een JOHNNY DE MOL, een ex van BRIDGET MAASLAND.WIM ADAM KENT ZOONTJE MEES VAN BRIDGET MAASLAND AL

Elf jaar had BRIDGET MAASLAND een vaste relatie met PEPIJN PADBERG. Samen kregen ze zoontje MEES. Niet lang daarna bleek tot BRIDGET MAASLANDS grote verdriet dat PEPIJN PADBERG verliefd was geworden op NATHALIE HOOP, de ex-assistente van HANS KLOK.


WIM ADAM EN BRIDGET IN HOLLYWOOD


Na de breuk werd het lastig met BRIDGET MAASLAND en de liefde. Advocaat PIETER VAN SCHAIK, JOHNNY DE MOL, andere kortstondige vlammen: het werd het allemaal niet. Terwijl BRIDGET MAASLAND zo'n grappige, leuke vrouw is (vindt RODDELVROUW). Nu heeft BRIDGET MAASLAND raak geschoten: zowel in de liefde als carrière. BRIDGET MAASLAND heeft een nieuw programma op NET 5: BRIDGET IN HOLLYWOODUpdate: RELATIE WIM ADAM EN BRIDGET MAASLAND VOORBIJ!

29-3-2016. Ach wat sneu. Het is alweer over, de fling tussen WIM ADAM en BRIDGET MAASLAND. Meer dan goede vrienden zit er niet in heeft BRIDGET laten doorschemeren.

  • MEER OVER HET ROERIGE LIEFDESLEVEN VAN BRIDGET MAASLAND: LEES HIER


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten