zaterdag 9 januari 2016

ROGELIO CASTRO MARTINEZ ECHTGENOOT VAN SYLVIA GEERSEN!

SYLVIA GEERSEN IS GETROUWD MET ROGELIO CASTRO MARTINEZ! 

Beauty SYLVIA GEERSEN is in Tulum, MEXICO, getrouwd met ROGELIO CASTRO MARTINEZ! Het paar heeft er kennelijk geen gras over laten groeien want lang kent het elkaar nog niet. Sterker nog, ze hebben elkaar maar een paar dagen in het echt gezien en consumeerden hun relatie pas tijdens de huwelijksnacht.WIE IS ROGELIO CASTRO MARTINEZ, DE MAN VAN SYLVIA GEERSEN?

ROGELIO CASTRO MARTINEZ is een Mexicaanse auteur/entrepeneur weldoener en consultant. ROGELIO CASTRO MARTINEZ heeft twee boeken op zijn naam en studeerde in diverse landen. Hij woont in Monterrey, Mexico en komt uit een gegoede familie. Opvallend aan ROGELIO CASTRO MARTINEZ is dat hij in werkelijk élk bericht op social media praat over 'de Heer', 'God' en zijn katholieke geloof. Maanden geleden postte SYLVIA GEERSEN heel opvallend een foto van haar in het vliegtuig met de Nederlandse vertaling van De Bijbel op schoot. SYLVIA GEERSEN is naast into ROGELIO CASTRO MARTINEZ óók in De Here. SYLVIA GEERSEN ZWANGER VAN ROGELIO CASTRO MARTINEZ!

De zeer gelovige en spirituele ROGELIO CASTRO MARTINEZ is wellicht niet alleen voor de liefde in de huwelijksboot gestapt met SYLVIA GEERSEN. Hij wil ook graag een gezin. Wellicht is er zelfs al een baby onderweg! SYLVIA GEERSEN hintte daar al eerder op, in een interview, dat ze klaar was voor het huwelijk en kinderen. De cryptische boodschappen die haar echtgenoot ROGELIO CASTRO MARTINEZ overal op social media achterlaat, duiden zeker op een extra hoofdstuk van dit liefdesverhaal.  • SYLVIA GEERSEN EN ROGELIO CASTRO MARTINEZ SLAPPE LACH VOOR ALTAAR: LEES HIER
XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten