woensdag 6 januari 2016

ANJES VAN DER LINDEN NIEUWE VRIENDIN JOB COHEN!

JOB COHEN heeft een nieuwe liefde! ANJES VAN DER LINDEN brengt het hart van JOB COHEN op hol. JOB COHEN is heel blij met zijn nieuwe vriendin. 'Ik ben heel erg gelukkig met ANJES.'JOB COHEN KENT ANJES VAN DER LINDEN AL LANGER

ANJES VAN DER LINDEN is geen onbekende van JOB COHEN. Ook kende zij de overleden vrouw van JOB COHEN, LIDIE. LIDIE overleed ruim vier maanden geleden aan de gevolgen van de ziekte MS, die haar twintig jaar in haar greep had. Al die tijd stond JOB COHEN haar bij. En vice versa. LIDIE steunde JOB COHEN waar zij maar kon in zijn politieke carrière. Op de dag dat JOB COHEN werd beëdigd als burgemeester van Amsterdam, was LIDIE te ziek om aanwezig te zijn. Later vertelde JOB COHEN zich zelden zo eenzaam gevoeld te hebben. 


JOB COHEN STAAT ER MET ANJES VAN DER LINDEN NIET MEER ALLEEN VOOR

JOB COHEN heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij de ziekte van zijn vrouw LIDIE verafschuwde. Zo zei hij ooit in een interview: 'Op mijn werkkamer staat een foto van haar toen ze nog gezond was. Als ik daar naar kijk, denk ik: verdomd, wat had haar leven anders kunnen lopen als ze die kloteziekte niet had.' JOB COHEN en LIDIE leerden elkaar kennen tijdens hun studententijd in Groningen. Ook ANJES VAN DER LINDEN heeft daar gestudeerd.

 • FEMKE VAN DER LAAN ZONDER EBERHARD VAN DER LAAN VERDER? LEES HIER
 • Diederik Samsom in (relatie)crisis: lees hier
 • Frits Wester ging aan de lopende band vreemd: klik hier 
 • Alexander Pechtold gescheiden van Froukje: lees hier 
 • Fleur Agenma en Leon de Jong krijgen dochter: lees hier 
 • Mark Rutte relatie met Mabel Wisse Smit: lees hier


 • XOXO,
  Roddelvrouw

  Geen opmerkingen:

  Een reactie posten