woensdag 23 december 2015

RALPH NAUTA RELATIE MET GEORGINA VERBAAN!

GEORGINA VERBAAN heeft verkering! Knappe ontwerper RALPH NAUTA is de gelukkige. Hij geeft ook volmondig toe een relatie te hebben met misschien wel één van de leukste vrouwen van Nederland. Dat doet ie toch weer goed. GEORGINA VERBAAN en RALPH NAUTA kennen elkaar van het uitgaansleven.


RALPH NAUTA NIEUWE LIEFDE GEORGINA VERBAAN!

Het kon niet lang uitblijven, nadat de relatie met ROB VAN DE WOUW de vader van haar dochter Odilia (5) strandde, dat GEORGINA VERBAAN weer een leuke kerel aan de haak zou slaan. Dat is gelukt in de persoon van RALPH. Samen met RALPH bezocht GEORGINA VERBAAN de première van Star Wars.

RALPH NAUTA NIEUWE VRIEND GEORGINA VERBAAN!

Georgina: ‘We hebben het erg gezellig samen. Het was een geweldige avond.’ En Ralph voegt daaraan toe: ‘We kennen elkaar al langer. In het uitgaansleven zijn we elkaar tegengekomen. Sindsdien zijn we ook samen naar feestjes geweest. Of wij een setje zijn? Ja.’


WIE IS RALPH NAUTA DAN?

RALPH NAUTA is samen met LONNEKE GORDIJN oprichter van STUDIO DRIFT. RALPH NAUTA is afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven. Ze maken (licht)objecten die de relatie tussen natuur, technologie en mens weergeven. En doen dat zeer verdienstelijk. RALPH NAUTA is geboren in het Verenigd Koninkrijk.


  • GEORGINA VERBAAN WOONT SAMEN MET BRAM VAN LEEUWEN: LEES HIER

  • RALPH NAUTA BEDROOG LONNEKE GORDIJN MET GEORGINA VERBAAN: LEES HIER
  • JORT KELDER EN LAUREN VERSTER UIT ELKAAR: LEES HIERXOXO,
Roddelvrouw

1 opmerking:

  1. Deze ontwerper Ralph Nauta loopt zijn ex Lonneke Gordijn al jaren te belazeren met Georgina. Ze zijn al jaren samen zoenend te zien in het Amsterdamse uitgaansleven.
    Hij staat nota bene samen met Lonneke als design koppel in de nieuwe Eigen huis en Interieur.

    BeantwoordenVerwijderen