woensdag 25 november 2015

PRINSES MABEL VAN ORANJE RELATIE MET ARPAD BUSSON!

Wow. MABEL VAN ORANJE WISSE SMIT (47) heeft altijd al een zwak gehad voor mannen met een zekere status of macht. In het diepste geheim zou ze een relatie hebben met miljardair ARPAD BUSSON (52). Tevens ex van UMA THURMAN én ELLE MACPHERSON. Kennelijk valt ARPAD BUSSON ook op opvallende dames. In MABEL VAN ORANJE (WISSE SMIT) heeft hij na een actrice en topmodel een heuse PRINSES aan de haak. Niet slecht voor deze playboy-achtige turned filantroop ARPAD BUSSON. 


ARPAD BUSSON NIEUWE LIEFDE VAN PRINSES MABEL WISSE SMIT!

ARPAD BUSSON is een Franse miljardair die tegenwoordig vooral als filantroop de wereld over reist. En daar is dan direct het aanknopingspunt met PRINSES MABEL VAN ORANJE die in diezelfde kringen verkeert. Eerder al werd MABEL WISSE SMIT innig gefotografeerd met een man tijdens een diner bij de Griekse koninklijke familie. De foto werd ook weer snel uit de roulatie gehaald, maar naar het schijnt stond PRINSES MABEL er samen heel verliefd op met ARPAD BUSSON. 

ARPAD BUSSON GOEDE LIEFDESPARTNER BIJ PRINSES MABEL VAN ORANJE

De wegen van PRINSES MABELWISSE SMIT en ARPAD BUSSON hebben elkaar al vaker gekruisd. PRINSES MABEL VAN ORANJE zet zich in voor kindbruiden en was in die hoedanigheid te gast bij de GIRL SUMMIT 2014 georganiseerd door, jawel, ARPAD BUSSON. Daarbij woont ARPAD BUSSON net als PRINSES MABEL VAN ORANJE in Londen. Wellicht relevanter om te weten: in september is de scheiding van ARPAD BUSSON en UMA THURMAN officieel uitgesproken. Met complimenten van de rechter over de goede harmonie en regeling voor hun dochter. Een koninklijke echtscheiding dus...

ARPAD BUSSON ONDER DE INDRUK VAN PRINSES MABEL WISSE SMIT

Roddelvrouw denkt dat de vonk tijdens de GIRL SUMMIT is overgeslagen tussen ARPAD BUSSON en PRINSES MABEL VAN ORANJE. In die tijd strandde ook de relatie tussen UMA THURMAN en ARPAD BUSSON. Samen hebben zij dochter Luna. Ook heeft ARPAD BUSSON nog twee zoons met ELLE MACPHERSON. De zoons hebben ongeveerd dezelfde leeftijd als de dochters van PRINSES MABEL WISSE SMIT. Aangezien beide nogal bekend zijn is het een kwestie van tijd dat de relatie bekend wordt gemaakt. PRINSES MABEL WISSE SMIT zendt al allerlei signalen uit dat ze weer aan de man is. Ook haar kledingstijl geeft aan - niet meer in het zwart - dat er ruimte is voor een nieuwe liefde in haar leven!
  • ARPAD BUSSON, LIEFDE VAN MABEL, VERSLAAFD: LEES HIER
  • PRINSES BEATRIX ONTMOET ARPAD BUSSON: LEES HIER
  • ARPAD BUSSON EN ZIJN BEROEMDE EXEN: LEES HIER
  • Lees ook: nieuwe liefde voor Mabel van Oranje
  • Mark Rutte relatie met Mabel Wisse Smit: lees hier

XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten