zondag 29 november 2015

MAARTJE VERGEER WIL BABY MET ERIK VAN DER HOFF!

Vijfentwintig jaar was ERIK VAN DER HOFF (52) getrouwd met Danielle (55). Maar nu heeft hij gekozen voor de veel jongere MAARTJE VERGEER (32). Met haar wil ERIK VAN DER HOFF verder. Hij denkt zelfs aan samenwonen en een baby met MAARTJE VERGEER.MAARTJE VERGEER PLEISTER OP ERIK VAN DER HOFF'S MIDLIFE-CRISIS

Een klassieker. Man zit niet lekker in zijn vel, 'weet het allemaal niet meer', is zoekende en wil zich weer jong voelen. Enter vrouw die twintig jaar jonger is. Het verhaal van ERIK VAN DER HOFF en MAARTJE VERGEER is er een als vele. Zij is de pleister op zijn midlife-wond. Jubelend vertelt ERIK VAN DER HOFF hoe blij hij is met zijn MAARTJE VERGEER. Hij wordt begrepen! Hij kan zichzelf zijn! Ze organiseren leuke uitjes!BABY OF KLEINKINDEREN VOOR ERIK VAN DER HOFF?

Tja. Wie weet blijft dit for ever and ever goed gaan. Maar Roddelvrouw is niet zo gecharmeerd van het cliché. Want uiteindelijk verandert de relatie hoe dan ook. En staat ERIK VAN DER HOFF met jeugdig piekkapsel weer luiers te verschonen. En voelt zich oud. En moe. MAARTJE VERGEER begrijpt hem al lang niet meer. En hij verlangt ernaar om bij de vrouw te zijn waar hij geschiedenis mee schreef. En rustig samen naar de kleinkinderen te kijken.


  • ERIK VAN DER HOFF GING VREEMD MET BABETTE VAN VEEN: LEES HIER
  • BABETTE VAN VEEN BEDROGEN IN DE LIEFDE: LEES HIER


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten