woensdag 4 november 2015

HARRY MENS DOCHTER MET DIANA!

Die HARRY MENS (68). Niet één, niet twee, maar drié gezinnen. Samen met de Bulgaarse DIANA (38) heeft HARRY MENS nog een tienjarige dochter, VICTORIA. HARRY MENS, die er een gewoonte op nahoudt áltijd een reserve-gezin te hebben, striked again. Zijn Bulgaarse DIANA, die in Den Haag verbonden was aan het Joegoslavië-tribunaal, verraste HARRY MENS met zijn extra dochter! 


HARRY MENS VOEGT DOCHTER VICTORIA TOE AAN CLAN

Het eerste gezin van HARRY MENS bestaat uit ex-vrouw SUZE MENS en dochters SUZE en MARLOES. Zij kwamen er in 2003 met een harde klap achter dat hun man en vader er een compleet gezin met nóg twee dochters op na hield. Met Marokkaanse NOURA had HARRY MENS twee dochters gekregen: SARAH en NOUR. Hij scheidde van SUZE MENS en vormde met NOURA en zijn dochters een gezin: maar niet voor lang.


DIANA VERLIET ZWANGER EN WEL HARRY MENS 

De relatie bleek niet te werken. De relatie met ex-vrouw SUZE MENS wél. Niet als geliefden, maar als accepterende, verstandige vrouw hield zij het gezin bij elkaar. Ze ging zelfs met haar ex-man en de vier dochters op vakantie: knap. Nu is er dus DIANA die zwanger raakte van VICTORIA, maar het HARRY MENS eerder niet vertelde.


HARRY MENS RELATIE MET DIANA, MOEDER VAN DOCHTER VICTORIA

Toen haar werk in Den Haag erop zat, vertrok ze weer naar Bulgarije. HARRY MENS liet ze achter, maar ze nam wel een cadeautje mee: dochter VICTORIA. Ze voedde VICTORIA alleen op in Bulgarije en kwam pas enige tijd geleden met haar dochter 'uit de kast'. Inmiddels is de liefde tussen HARRY MENS en DIANA weer opgevlamd en heeft het duo een relatie. DIANA is jong genoeg om HARRY MENS nóg meer dochters te schenken...!


  • Lees hier meer over de relatie en zwangerschap van Marlous Mens en Michiel Mol
  • Wat vindt Paulien Huizinga van de zwangerschap van Marlous Mens? Lees hier
XOXO,
Roddelvrouw


Geen opmerkingen:

Een reactie posten