woensdag 4 november 2015

BREGJE VAN DER LEEST STEELT HART OSCAR KAZÀN!


BREGJE VAN DER LEEST (24) heeft OSCAR KAZÀN (35) betoverd! Zo erg, dat OSCAR KAZÀN haar heeft uitverkoren tot toekomstige moeder van zijn kind. BREGJE VAN DER LEEST heeft zoveel indruk gemaakt, dat ze meteen na de eerste date werd meegevraagd naar het huis in Spanje, waar OSCAR KAZÀN en zijn familie woont. Twee dagen later woonden BREGJE VAN DER LEEST en OSCAR KAZÀN samen.


OSCAR KAZÀN VINDT EINDELIJK WARE LIEFDE

OSCAR KAZÀN was altijd de broer zónder vrouw of vriendin. Terwijl hij omringd is met goede huwelijken toch een tikje sneu. Zijn broer RENZO KAZÀN was daar altijd met de mooie MARA die onderdeel werd van de KAZÀ-dynastie. En dan zijn ouders, HANS KAZÀN en WENDY, elkaar steunend door dik en dun en nog altijd verliefd.


BREGJE VAN DER LEEST WOONT AL SAMEN MET OSCAR KAZÀN

Ze ontmoetten elkaar na een show van MAGIC UNLIMITED. Daarna hielden ze contact via Facebook. Na maanden touren was OSCAR KAZÀN weer eens in Nederland. Ze spraken af en lieten elkaar nooit meer gaan. De ontmoeting tussen BREGJE VAN DER LEEST en OSCAR KAZÀN leest als een sprookje. Gelukkig kan OSCAR KAZÀN ook echt toveren.


BREGJE VAN DER LEEST ZWANGER VAN OSCAR KAZAN!

Er is een extra hoofdstuk toegevoegd aan de liefdesroman van BREGJE VAN DER LEEST en OSCAR KAZAN: ze krijgen een baby. BREGJE VAN DER LEEST is zwanger en begin september wordt OSCAR KAZAN vader!


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten