donderdag 5 november 2015

ANOUK KRIJGT ZESDE BABY MET DOMINIQUE SCHEMMEKES!


ANOUK krijgt een kind met DOMINIQUE SCHEMMEKES! Ze is waarschijnlijk al zwanger van DOMINIQUE SCHEMMEKES. Dat verklaart het feit dat de zangeres wat kilootjes is aangekomen. Nu ANOUK deze week bekendmaakte te gaan samenwonen, is de reden daarvoor ook bekend: DOMINQUE SCHEMMEKES wordt de vader van ANOUKS zesde kind!


ANOUK ZWANGER VAN DOMINIQUE SCHEMMEKES


ANOUK vertelt in het interview alles goed voor elkaar te hebben: een lieve man, veel kinderen, samenwonen, genoeg geld verdienen met haar grote liefde: muziek. En ze onthult nog graag een baby te willen van DOMINIQUE SCHEMMEKES. Roddelvrouw weet: ANOUK is al zwanger van DOMINIQUE!


DOMINIQUE SCHEMMEKES VADER VAN ANOUKS ZESDE KIND

ANOUK wil dolgraag dat DOMINIQUE SCHEMMEKES de vader wordt van haar zesde kind. Het stel gaat samenwonen met een reden: ja, ze zijn graag bij elkaar, maar óók om de wereld alvast te laten wennen aan het feit dat ze samen een kind verwachten. Let op mijn woorden: dit nieuws gaat snel komen...! Het is ANOUK en DOMINIQUE SCHEMMEKES van harte gegund. Hoeveel spelers heeft een basketbalteam eigenlijk..., zijn ze dan compleet??


  • ANOUK GAAT NOOIT MEER SAMENWONEN: LEES HIER


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten