woensdag 11 november 2015

ANNEWIL HOKKEN ZO SNEL MOGELIJK ZWANGER VAN TYGO GERNANDT!

TYGO GERNANDT heeft het altijd gezegd: 'ik wil vader worden'. Niet dat hij er zich écht naar gedroeg, want de moeder van zijn nageslacht was niet of maar héél kort in beeld. Nu is daar ANNEWIL HOKKEN, een blijvertje volgens TYGO GERNANDT. Sterker nog, TYGO GERNANDT hoopt dat ANNEWIL HOKKEN zo snel mogelijk zwanger is van zijn baby.


TYGO GERNANDT: ANNEWIL HOKKEN MOEDER VAN ZIJN KIND(EREN)

Het was even gissen hoe het precies zat met TYGO GERNANDT en ANNEWIL HOKKEN. Dat had volgens Roddelvrouw ook te maken met het feit dat ANNEWIL HOKKEN nog niet helemáál vrijgezel was. Ook haar (inmiddels) ex DAVE MANTEL wist van niets. Maar inmiddels is het stel niet meer te stoppen. TYGO GERNANDT is dolgelukkig en schreeuwt dat van de daken.


ANNEWIL HOKKEN: SAMENWONEN EN KINDEREN MET TYGO GERNANDT

Wellicht heeft TYGO GERNANDT extra haast gekregen door mannen als ARIE BOOMSMA, die opeens snel gingen toen ze de ware tegenkwamen. TYGO GERNANDT vertelde aan Story dat hij het geweldig zou vinden als ANNEWIL HOKKEN zo snel mogelijk zwanger zou raken. Nu maar hopen dat de natuur óók klaarstaat als TYGO GERNANDT zijn vaderschapswens in vervulling wil laten gaan.


  • DAPHENY OOSTERWOLDE NIEUWE LIEFDE DAVE MANTEL: LEES HIER
  • Lees hier alles over het liefdesleven van Tygo Gernandt
  • Lees hier meer over Tygo Gernandt
  • Arie Boomsma en Romy Houwer: trouwen en baby! Lees hier
  • Arie Boomsma relatie met Romy Houwer: lees hier

XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten