dinsdag 27 oktober 2015

'SAMMIE DE VRIES, ZOON MONIQUE VAN DE VEN OPGEPAKT'

Volgens de Telegraaf zou SAMMIE DE VRIES, de zoon van MONIQUE VAN DE VEN, mogelijk onder invloed van verdovende middelen 'huisgehouden' hebben in de villa van zijn ouders MONIQUE VAN DE VEN en EDWIN DE VRIES. Buren belden 112 na het horen van vreselijk gegil en het zien van schoorsteenbrand. 


'ZOON MONIQUE VAN DE VEN, SAMMIE DE VRIES, HOUDT HUIS'

Afgelopen weekend is er brandgesticht in het huis van MONIQUE VAN DE VEN en haar echtgenoot EDWIN DE VRIES. Schilderijen en een aantal kussens zouden in de open haard zijn gegooid. Ook was er gegil te horen, waardoor buren het alarmnummer belden. Hoewel eerst werd gedacht aan inbraak, zou het volgens de conclusies die De Telegraaf trekt gaan om de zoon des huizes, SAMMIE en een evenoude vriend. Er is geen aangifte gedaan van inbraak.


VRIEND VAN ZOON MONIQUE VAN DE VEN AANGEHOUDEN

Wel is er een jongeman aangehouden in de woning (de vriend van Sammie de Vries) en een andere in een nabij gelegen horeca-etablissement die daar stennis schopte. Mogelijk zou dat de zoon van MONIQUE VAN DE VEN en EDWIN DE VRIES, SAMMIE DE VRIES. Roddelvrouw houdt het op een gevalletje puberale uitbarsting...

SAMMIE DE VRIES PROBEERT IMAGO-BRAND TE BLUSSEN: LEES HIERXOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten