woensdag 14 oktober 2015

Schoonouders PATRICIA PAAY IN SEKSINDUSTRIE!

PATRICIA PAAY (66) weet ze wel uit te zoeken. Haar nieuwe liefde, MAURICE DIX (26) is jong, maar niet bepaald een onbeschreven blad. Zijn vader MAURICE DIX SENIOR maakt pornofilms, zijn stiefmoeder LAURA DIX werkt onder andere als prostituee. Wél eentje die is afgestudeerd aan de Universiteit Delft als scheikundig ingenieur. De moeder van MAURICE DIX, SYLVIA, probeert zich wat afzijdig te houden.


PATRICIA PAAY EN MAURICE DIX' SPANNENDE RELATIE

De komst van PATRICIA PAAY in de familie van MAURICE DIX heeft nauwelijks stof doen opwaaien. Dat kan ook niet, want ze zijn zelf véél spannender dan dit duo. Vader MAURICE DIX heeft samen met zijn tweede vrouw LAURA DIX een seksbedrijf; Stout Produkties. Dat maakt films waar beiden regelmatig in figureren. Ook runnen ze een parenclub en is LAURA DIX als prostituee in te huren. 

LAURA EN MAURICE DIX EN het geheim van DE GOORHOEVE

LAURA EN MAURICE DIX namen in 2002 De Goorhoeve over (what's in a name?). Voorheen een etablissement voor sportvisserij. Nu voor gore handelingen. Anders gezegd: een parenclub. Daar organiseren ze zeer pikante seksfeesten. Maar, voor wie dat niet genoeg vindt, LAURA DIX is ook privé te boeken.

Moeder MAURICE DIX, SYLVIA, KEURIGE DAME

De moeder van MAURICE DIX is echter van een heel ander kaliber. Ze is inmiddels hertrouwd met HENK en runt een exclusieve modezaak. De tijd dat ze met MAURICE DIX SR. getrouwd was heeft ze al lang achter zich gelaten. PATRICIA PAAY scoort logischerwijs dus meer punten bij pa DIX dan bij zijn moeder.


XOXO,
Roddelvrouw
  • RAMONA POELS, EX VAN ROBBERT HINFELAAR, ONTWERPT BRUIDSJURK PATRICIA PAAY: LEES HIER
  • ROBBERT HINFELAAR WEL/NIET TROUWEN MET PATRICIA PAAY: LEES HIER
  • Lees hier de uitgebreide reactie van Patricia Paay op de scheiding van Adam Curry en Micky Hoogendijk
  • Lees hier meer over de scheiding van Adam Curry en Micky Hoogendijk

XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten