vrijdag 2 oktober 2015

Karsu Dönmez Nederlandse wereldster!


Nederland is een ster rijker: Karsu Dönmez (25)! Buiten Nederland is ze al wereldberoemd. Zo stond ze al drie keer in Carnegie Hall, trad ze op met Liza Minnelli en in het buitenland zijn haar concerten al maanden van tevoren uitverkocht. 


Karsu Dönmez piano en zang

Karsu Dönmez is door haar vader altijd gestimuleerd te doen wat ze zelf wilde. Hij kreeg van zíjn vader die kansen niet. Al snel bleek Karsu Dönmez muzikaal. Ze speelde zeer goed piano en bleek ook te kunnen zingen. Verlegenheid hield haar in eerste instantie tegen. Toen ze op verzoek van gasten begon te zingen in het restaurant van haar vader, kreeg Karsu Dönmez er plezier in.

Karsu Dönmez DWDD en Carnegie Hall

De bal begon hard te rollen toen Karsu Dönmez werd gevraagd om in de wereldberoemde Carnegie Hall in New York op te treden. ‘Ik had geen idee wat dat was. Pas nadat ik bij DWDD was geweest en Matthijs van Nieuwkerk daar zo enthousiast over was, ben ik op internet gaan zoeken. Toen besefte ik wat er aan de hand was. Het is echt uniek dat je als zeventienjarig meisje in die concertzaal mag zingen,’ aldus Karsu Dönmez in Story. Vervolgens stroomden de aanvragen binnen. Haar tweede album Colors is inmiddels verschenen.

Karsu Dönmez samenwonen en trouwen met haar vriend

En voor alle mannen die interesse tonen in de schone zangvogel: helaas, ze is al zeven jaar gelukkig met haar vriend. En ooit wil ze met hem trouwen.


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten