woensdag 14 oktober 2015

JORT KELDER RELATIE MET HELLA HUIZINGA!

Dat doet onze Hollandsche dandy toch soepel. JORT KELDER heeft wederom een schone dame gestrikt genaamd HELLA HUIZINGA. Nadat de relatie tussen JORT KELDER en LAUREN VERSTER over was, is Jort kennelijk weer als de kippen op de versiertoer gegaan. En thuisgekomen met een nóg jongere vriendin, de bijna twintig jaar jongere HELLA HUIZINGA (32). 


WIE IS HELLA HUIZINGA, DE VRIENDIN VAN JORT KELDER?

JORT KELDER was in mei 2009 al erg gecharmeerd van HELLA HUIZINGA. HELLA heeft een bedrijf -My Greatest Party - waarmee ze luxueuze kinderfeestjes organiseert. Op die wijze verschijn ze al eerder in JORT KELDERS programma 'Bij ons in de PC'. JORT KELDER was, naast de zakelijke, vooral onder de indruk van de esthetische kanten van HELLA HUIZINGA. Het tweetal hield dan ook contact met elkaar.


JORT KELDER VERLIEFD OP HELLA HUIZINGA

Nu JORT KELDER zonder LAUREN VERSTER door het leven gaat, vond hij het tijd om HELLA HUIZINGA weer eens uit te nodigen voor zijn programma. Toeval (of niet) wilde dat HELLA inmiddels ook single was. En dat de contacten die ze sindsdien onderhouden met elkaar verre van vriendschappelijk alléén zijn!


XOXO,
Roddelvrouw

JORT KELDER EN LAUREN VERSTER UIT ELKAAR: LEES HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten