woensdag 21 oktober 2015

JAAP JONGBLOED RELATIE MET SHIRLEY SNEEKES!

Laat JAAP JONGBLOED (60) maar schuiven. Na een relatie van acht jaar met QUIRINE MELSEN, stroomt het bloed van JAAP JONGBLOED nu sneller voor SHIRLEY SNEEKES. Ook geen onbekende dame, want ze is de ex van RENÉ VAN DER GIJP. Ook heeft ze dochter MELISSA SNEEKES -oud Miss Nederland - die er een tijd van overtuigd was dat RENÉ VAN DER GIJP haar vader was!


SHIRLEY SNEEKES VERLIEFD OP JAAP JONGBLOED!


De adonis in JAAP JONGBLOED lijkt opgestaan. Waar hij voorheen negentien jaar lang keurig getrouwd was met SASKIA GAASTERLAND, met wie hij drie kinderen heeft, kwam er toch weer een nieuwe liefde in zijn leven waar hij zelfs mee ging samenwonen: QUIRINE MELSEN. Nu ook die relatie is gestrand is JAAP JONGBLOED duidelijk op vrijersvoeten. De opvallende SHIRLEY SNEEKES, die ooit getrouwd was met profvoetballer RICHARD SNEEKES, is letterlijk het mooiste meisje van de klas. Door de opnamen van dat televisieprogramma van JAAP JONGBLOED heeft hij SHIRLEY SNEEKES leren kennen.


JAAP JONGBLOED NU GELUKKIG MET PAOLA GOLDSTEIN!

Die JAAP JONGBLOED! Hij doet zeker zijn naam eer aan. Het nieuwste nieuws is dat hij gelukkig is met PAOLA GOLDSTEIN (47). Nu écht! PAOLA GOLDSTEIN komt niet uit 'het vak', ze is stewardess en past daarom heel goed bij hem. JAAP JONGBLOED is heel blij met PAOLA. Nu maar afwachten of hij niet weer een nieuwe move maakt!

  • JOHAN DERKSEN VERKLEED ALS ZWARTE PIET NAAR CURSUS SYLVANA: LEES HIER
  • MINOUSCHE DE JONG NIEUWE VRIENDIN RENÉ VAN DER GIJP: LEES HIER
  • EX-VROUW RENÉ VAN DER GIJP SLAAT TERUG MET ONTHULLEND BOEK: LEES HIER


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten