vrijdag 2 oktober 2015

IGONE DE JONGH walste huwelijk MATHIEU GREMILLET binnen!

IGONE DE JONGH (36), jurylid van Dance Dance Dance, heeft het huwelijk van haar man MATHIEU GREMILLET omver gewalst. ‘Ons begin was moeilijk omdat hij nog een relatie had,’ vertelde IGONE DE JONGH aan Linda. Samen met MATHIEU GREMILLET heeft IGONE zoontje HUGO van vijf jaar oud. MATHIEU GREMILLET VERLIET PARTNER VOOR IGONE DE JONGH

Naast jurylid van DANCE DANCE DANCE is IGONE DE JONGH de beste balletdanseres die Nederland ooit heeft gehad. Ze danste bij Het Nationale Ballet, net als het object van haar affectie MATHIEU GREMILLET en zijn partner. Met z'n drieën dansten ze een awkward liefdesdans. Grote verliezer was de geliefde van MATHIEU GREMILLET die het veld moest ruimen.


ZIJN DAN KARATY EN TIMOR STEFFENS VEILIG VOOR LIEFDESAVANCES IGONE DE JONGH?

Volgens IGONE DE JONGH was het liefde op het eerste gezicht. MATHIEU GREMILLET kwam bij het Nationale Ballet en IGONE kon niet anders dan haar tanden in hem zetten. Pijnlijk voor die andere vrouw die met lege handen achterbleef. Nu maar hopen dat haar mede-juryleden uit DANCE DANCE DANCE, DAN KARATY en TIMOR STEFFENS veilig zijn. Of hun partners eigenlijk.


  • IGONE DE JONGH RELATIE MET THIJS RÖMER: LEES HIER

  • HUMBERTO TAN BEZORGD OM DOCHTER JULIA: LEES HIER
  • PIP PELLENS EN PIM WESSELS GAAN TROUWEN: LEES HIER
  • MADONNA DUMPT TIMOR STEFFENS: LEES HIER
  • SYLVANA SIMONS DANST MET KALE KOP: LEES HIER

XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten