donderdag 29 oktober 2015

CLAUDIA SCHOEMACHER LEEFT GESCHEIDEN VAN ROBERT SCHOEMACHER!

Wat begon met gescheiden slaapkamers is uitgemond in gescheiden landen. CLAUDIA SCHOEMACHER is met dochter LIVIA naar Spanje verhuisd, ROBERT SCHOEMACHER woont bij zijn moeder in Nederland. 


ROBERT SCHOEMACHER BIJ ZIJN MOEDER INGETROKKEN

'We zonderen ons nu eenmaal graag af van elkaar,' vertelt CLAUDIA SCHOEMACHER aan Story. En tja, als je al in een verschillende slaapkamer je tijd kunt doorbrengen, kan dat ook best in een verschillend land, moet CLAUDIA SCHOEMACHER gedacht hebben. Het dure huurhuis in Wassenaar is opgezegd, CLAUDIA SCHOEMACHER heeft al haar spullen gepakt en is naar Spanje vertrokken, terwijl ROBERT SCHOEMACHER bij zijn moeder in Den Haag is ingetrokken. 


CLAUDIA SCHOEMACHER EN ROBERT SCHOEMACHER NIET UIT ELKAAR

Toch beweert CLAUDIA SCHOEMACHER met stelligheid dat zij en ROBERT SCHOEMACHER niet uit elkaar zijn. Er wordt veel geskypd en ROBERT SCHOEMACHER reist elke twee weken af naar Spanje. Volgens CLAUDIA SCHOEMACHER zijn zij dan het leukste stel op de terrassen, want ROBERT en zij hebben elkaar dan nog wat te vertellen. Tja.

ROBERT EN CLAUDIA SCHOEMACHER GAAN SCHEIDEN

Dit gaat niet lang goed zo. ROBERT SCHOEMACHER heeft enorme geldproblemen en staat op de rand van een faillissement. CLAUDIA SCHOEMACHER verkocht al haar CHANEL tasjes en galakleding en vertrok met dochter LIVIA naar Spanje, zogenaamd nog zielsgelukkig met haar ROBERT. Diezelfde ROBERT SCHOEMACHER die door de fiscus op de hielen wordt gezeten en in België schijnt te wonen, in het enige huis dat hij nog bezit maar al jaren te koop staat. Roddelvrouw telt een en een bij elkaar op en vreest dat dat niet leidt tot een gelukkig leven in Spanje voor drie. Maar een ROBERT SCHOEMACHER die straks in koude Nederland zijn wonden kan likken.


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten