maandag 19 oktober 2015

BRAD PITT GAAT VREEMD MET SIENNA MILLER!

Eens een vreemdganger, altijd...? ANGELINA JOLIE weet wat er op een fimset kan gebeuren met BRAD PITT. Zo heeft zij ook haar tengels in hem geslagen toen BRAD PITT nog samen was met JENNIFER ANISTON. Nu werkt BRAD PITT samen met de verleidelijke SIENNA MILLER. Een vrouw die erom bekend staat zonder scrupules voor getrouwde mannen te gaan. ANGELINA JOLIE herkent haar gelijke in SIENNA MILLER.SIENNA MILLER HEEFT VAKER GETROUWDE MANNEN GESCOORD EN WIL NU BRAD PITT!

Sinds augustus werkt BRAD PITT samen met SIENNA MILLER aan zijn nieuwe project The Lost City Of Z. Rond die tijd verbrak SIENNA MILLER haar relatie met TOM STURRIDGE, met wie ze een zoontje heeft. Eerder wist SIENNA MILLER de getrouwde JUDE LAW van SADIE FROST los te weken en later ging ze er vandoor met de getrouwde BALTHAZAR GETTY, vader van vier kinderen. BRAD PITT, vader van zes kinderen, zou een mooi record vormen voor SIENNA MILLER.


ANGELINA JOLIE VERSUS SIENNA MILLER: HUP WIE D'R WINT!

Sinds BRAD PITT aan de film werkt, praat hij elke dag over SIENNA MILLER. Een veeg teken, vindt ANGELINA JOLIE. Toen BRAD PITT naar de filmset wilde afreizen ging ze dan ook als een razende tekeer. BRAD PITT kreeg geen toestemming. Maar SIENNA MILLER inschattende geeft ook zij niet zomaar op. Roddelvrouw zit klaar met cola en popcorn voor de bitch fight tussen ANGELINA JOLIE EN SIENNA MILLER.  • PUINHOOPGEZIN BRAD PITT EN ANGELINA JOLIE VEROORZAAKT RELATIECRISIS: LEES HIER


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten