woensdag 16 september 2015

VINCENT VAN DEN ENDE VERLIEFD OP ESMÉE GEERATZ!

Goed nieuws! De zoon van JOOP VAN DEN ENDE: VINCENT heeft een relatie met de stiefdochter van CHANTAL JANZEN: ESMÉE GEERATZ! Mooier kan Roddelvrouw het zelf niet verzinnen! De 22-jarige VINCENT VAN DEN ENDE en de 24-jarige ESMÉE GEERATZ hebben al een jaar lang een relatie!


VINCENT VAN DEN ENDE AL JAAR RELATIE MET ESMÉE GEERATZ!

In Weekend vertelt VINCENT VAN DEN ENDE: 'ESMÉE en ik zijn heel erg verliefd, al een jaar lang. Maar we hebben elkaar niet ontmoet via mijn vader of Chantal. Vorig jaar waren we allebei apart van elkaar op vakantie in Barcelona en toen sprong de vonk over. Voor die ontmoeting kenden wij elkaar niet eens. Ik had haar nog nooit gezien.'

CHANTAL JANZEN EN JOOP VAN DEN ENDE SCHOONOUDERS VINCENT VAN DEN ENDE EN ESMÉE GEERATZ

ESMÉE GEERATZ is de oudste dochter van MARCO GEERATZ, de man van CHANTAL JANZEN. VINCENT VAN DEN ENDE timmert aan de weg als DJ. ESMÉE GEERATZ werkt als fashion- en beauty-editor bij tijdschrift JAN. De wederzijdse schoonouders JOOP EN JANINE VAN DEN ENDE en CHANTAL JANZEN EN MARCO GEERATZ waren positief verrast door het liefdesnieuws. 'We hebben gewoon verteld dat we een relatie hebben en daar reageerden ze erg leuk op,' aldus verliefde VINCENT VAN DEN ENDE.


  • CHANTAL JANZEN KRIJGT BABY IN 2016: LEES HIER
  • GAAT HUWELIJK CHANTAL JANZEN EN MARCO GEERATZ STANDHOUDEN?: LEES HIER
  • CHANTAL JANZEN VERSUS SYLVIE MEIS, WIE WINT? LEES HIER


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten