woensdag 2 september 2015

RUUD GULLIT RELATIE MET KARIN DE ROOIJ!


RUUD GULLIT  is volgens Weekend na het verbreken van zijn relatie met Maggie Jimenez niet lang vrijgezel gebleven.  Knappe KARIN DE ROOIJ (47) heeft het hart van RUUD GULLIT gestolen. De Zaandamse KARIN DE ROOIJ woont dan ook een stuk dichter bij dan Maggie, die haar thuishaven in Miami had. Zo kan RUUD GULLIT de zorg voor zoon MAXIM beter met zijn verliefdheid op KARIN DE ROOIJ combineren!


Wie is KARIN DE ROOIJ, de nieuwe liefde van RUUD GULLIT?

KARIN DE ROOIJ is niet helemaal een vreemde in de wereld van BN-ers. Ze werkt in het team van Gordon's restaurant Blushing in Amsterdam. Op twee verschillende evenementen werden KARIN DE ROOIJ en RUUD GULLIT samen gespot. RUUD GULLIT stak zijn bewondering voor KARIN DE ROOIJ daarbij niet onder stoelen of banken. KARIN DE ROOIJ werd door RUUD GULLIT overladen met kusjes...


KARIN DE ROOIJ WEDUWE VAN JOHN HIEMSTRA

KARIN DE ROOIJ heeft niet altijd de wind mee gehad in de liefde. Ze is niet zoals RUUD GULLIT gescheiden. Wel heeft ze haar man verloren, KARIN DE ROOIJ is de weduwe van JOHN HIEMSTRA, een bekende horeca-ondernemer uit de Zaanstreek. JOHN HIEMSTRA overleed in 2010 op vijftigjarige leeftijd. Hij werd getroffen door een hartaanval toen hij van zijn zaak op zijn scooter onderweg was naar huis.

  • Lees hier en hier meer over Estelle Cruijff en Badr Hari
  • Estelle Cruijff moet Ruud Gullit betalen: lees hier
  • Moeder Jadranka: Estelle moet single blijven: lees hier
  • Lees hier meer over Estelle Cruijff blijft berooid achter

XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten