woensdag 9 september 2015

JOB BOVELANDER RELATIE MET CHAVE VOOR IN 'T HOLT!

JOB BOVELANDER (25) en de vijf jaar oudere CHAVE VOOR IN 'T HOLT zijn niet alleen samen in de musical Anne, maar brengen ook privé de nodige tijd met elkaar door. JOB BOVELANDER en CHAVE VOOR IN 'T HOLT hebben een relatie en gaan zelfs samenwonen! 


JOB BOVELANDER was verdrietig toen er na vijf jaar een eind kwam aan zijn relatie met jeugdliefde SANNE BOSMAN. In het Theater Amsterdam ontmoette hij zijn collega CHAVE VOOR IN 'T HOLT die in de musical Anne Margot Frank speelt. En ze werden verliefd...JOB en CHAVE hielden hun geluk lange tijd voor zichzelf. Aanvankelijk wisten hun naaste collega’s niet eens dat ze een relatie hadden. Toen het begon op te vallen dat ze meer dan collega’s waren, onthulden Job en Chava tegenover hun directe omgeving hun liefde.

JOB BOVELANDER EN CHAVE VOOR IN 'T HOLT GAAN SAMENWONEN

JOB BOVELANDERS contract bij de musical Anne liep af en hij richtte zich weer op de opnamen van de SBS-serie Dokter Tinus, waarin hij de rol van Gijs de Groot vertolkt. Inmiddels is JOB BOVELANDER weer terug bij de muscial Anne, ditmaal in de rol van Peter Pels. Zo kunnen CHAVE VOOR IN 'T HOLT en JOB BOVELANDER samenwerken én samen leven...!


XOXO
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten