donderdag 20 augustus 2015

SEAN (VAN) RODEN NIEUWE LIEFDE VAN ALBERT VERLINDE!

ALBERT VERLINDE heeft een nieuwe liefde. De 'gelukkige' is SEAN RODEN (44) volgens Party. Op internet wordt de man echter ook SEAN VAN RODEN genoemd, maar hey what's in a name? SEAN RODEN woont op Ibiza en is eigenaar van Ibiza Vakantie Villa's. SEAN RODEN is momenteel in Nederland om wat meer tijd met ALBERT VERLINDE door te brengen.


Wie is SEAN RODEN, de nieuwe vriend van ALBERT VERLINDE?

Over SEAN RODEN is niet bar veel bekend. Hij is 44 jaar, woont op Ibiza en 'doet' in vakantiehuizen. Dat 'doet' is een vrij passieve aangelegenheid en houdt een slapende Facebookpagina en website in. SEAN RODEN heeft in elk geval interesse in inrichting van huizen, want hij hielp ALBERT VERLINDE met het uitzoeken van nieuwe meubels. 

Heeft WILLIAM SPAAIJ een relatie met ALBERT VERLINDE?

Let's change the subject: Roddelvrouw heeft sterk de indruk dat WILLIAM SPAAIJ na het beeindigen van zijn relatie met NOORTJE HERLAAR, heeft gekozen voor, of toegegeven aan, de herenliefde. ALBERT VERLINDE speelt hier een rol in, maar Roddelvrouw weet nog niet welke. Wellicht vriendschappelijk, als collega's, of als raadgever bij het uit de kast komen, of wie weet als inwijder en bedpartner. 

ALBERT VERLINDE ontkent RELATIE MET SEAN VAN RODEN

Met betrekking tot de status van de relatie van SEAN VAN RODEN en ALBERT VERLINDE beweert die laatste slechts vrienden te zijn. 'SEAN is ook vrijgezel, maar we hebben écht geen relatie,' aldus ALBERT VERLINDE. 'Ik ken hem al twintig jaar, hij hoort gewoon bij mijn vriendenclub uit Den Bosch.'


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten