woensdag 15 juli 2015

PATRICIA STEUR RELATIE MET ADAM CURRY!

ADAM CURRY is weer verliefd op een PATRICIA én op een fotograaf: hij heeft een prille relatie met fotografe PATRICIA STEUR! Deze 66-jarige naamgenote van PATRICIA PAAY heeft ook haar leeftijd met haar gemeen. PATRICIA STEUR is weduwe van ERIK HAZELHOFF ROELFZEMA, zoon van de SOLDAAT VAN ORANJE. De vonk tussen PARTICIA STEUR en ADAM CURRY sprong een maand geleden over op een feestje. 


PATRICIA STEUR EN ADAM CURRY: VERLIEFD!

Een maand geleden sprong opeens de vonk over tussen PATRICIA STEUR en ADAM CURRY. Het tweetal ontmoette elkaar op een feestje en een getuigde zag het letterlijk gebeuren tekent weekblad Party op: 'Ik was getuige van het moment waarop ik zag dat de ogen van ADAM CURRY en PATRICIA STEUR elkaar kruisten en je de vonk die oversloeg bijna kon voelen.' Goed nieuws dus voor ADAM CURRY die door MICKY HOOGENDIJK bruut werd ingeruild voor een Mexicaanse kunsthandelaar. Die, by the way, die relatie alweer heeft verbroken. MICKY HOOGENDIJK blijft dus met lege handen achter in de VS.


NÍET PATRICIA PAAY MAAR PATRICIA STEUR EN ADAM CURRY!

Hoewel half Nederland hoopte dat ADAM CURRY weer zou terugkeren in de armen van PATRICIA PAAY, heeft hij voor een ándere PATRICIA gekozen: PATRICIA STEUR. Paay had eerder al heel duidelijk aangegeven dat een herkansing van haar relatie met Adam Curry er absoluut niet meer inzat. Wel plaatste ze gisteren een gezellige foto van haar en Adam: waarschijnlijk om iedereen op een dwaalspoor te zetten. Menig fan plaatste hoopvolle teksten onder het kiekje. Terwijl ze waarschijnlijk gewoon een leuke avond hadden waarbij ADAM CURRY zijn ex-vrouw op de hoogte bracht van zijn prille relatie met PATRICIA STEUR.


  • PATRICIA PAAY versiert RAY SLIJNGAARD: lees hier
  • Lees hier de uitgebreide reactie van Patricia Paay op de scheiding van Adam Curry en Micky Hoogendijk
  • Lees hier meer over de scheiding van Adam Curry en Micky Hoogendijk

XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten