dinsdag 30 juni 2015

RELATIECRISIS SABIA ENGIZEK EN RAFAEL VAN DER VAART!

Here we go again! Het gaat niet goed tussen love birds RAFAEL VAN DER VAART en SABIA ENGIZEK. Zo slecht zelfs dat SABIA ENGIZEK in Hamburg verblijft terwijl RAFAEL VAN DER VAART met zijn familie en zoontje DAMÍAN in Spanje verblijft. Waar het huwelijk tussen RAFAEL en SABIA gesloten zou worden. Die kans lijkt klein.


SABIA ENGIZEK EN RAFAEL VAN DER VAART: HET IS OVER

Bronnen in Telegraaf weten het zeker: het is over en uit tussen RAFAEL VAN DER VAART en SABIA ENGIZEK. Hij verblijft in Spanje, met zoon, ouders en opa en oma, het land waar hij gaat voetballen en wonen. SABIA ENGIZEK verblijft in Hamburg. Alleen. Naar verluidt is de liefde gedoofd. Ze waren zo gek op elkaar dat ze het van de daken schreeuwden, maar nu worden ze eerder gek van elkaar.

SABIA ENGIZEK WIL NIET WEG UIT HAMBURG

SABIA ENGIZEK wil het liefste gewoon in Hamburg blijven. Dat is de stad waar ze al haar hele leven woont en ze heeft het er naar haar zin. Haar beide kinderen met KHALID BOULAHROUZ wil ze op laten groeien in Hamburg en ze heeft geen zin om voor een paar jaar, of korter, te verkassen. Overigens l'Histoire se repete, want op deze manier eindigde ook haar relatie met KHALID BOULAHROUZ, die zonder haar naar Portugal kon vertrekken.


SABIA ENGIZEK NIET BIJ CONTRACTONDERTEKENING RAFAEL VAN DER VAART

RAFAEL VAN DER VAART gaat zijn oude voetbaldag slijten in Spanje. Bij de ondertekening met zijn nieuwe club, een feestelijk moment, ontbrak SABIA ENGIZEK. Geen goed teken. Bronnen uit de geboorteplaats van RAFAEL VAN DER VAART weten het zeker: ''Het grote geluk is voorbij. Wacht maar af: Sabia komt niet. En daarom was ze ook niet bij Rafs contractondertekening in Sevilla. Op dat voor hem zo belangrijke moment schitterde ze door afwezigheid. En dat was niet voor niets!"

  • ESTAVANA POLMAN EN RAFAEL VAN DER VAART GAAN TROUWEN: LEES HIER
  • SABIA ENGIZEK BOULAHROUZ VERZINT ZWANGERSCHAP ÉN MISKRAAM: LEES HIER
  • SABIA SCHIJNZWANGER: LEES HIER
  • SYLVIE MEIS SCOORT SAMI KHEDIRA: LEES HIER
  • CHRISTIE NIEUWE VRIENDIN VAN RAFAEL VAN DER VAART: LEES HIER
  • SABIA ENGIZEK WEER ZWANGER VAN RAFAEL VAN DER VAART: LEES HIER
  • NATALIA MARTINEZ nieuwe liefde van RAFAEL VAN DER VAART: LEES!
  • Meer lezen over Sylvie Meis, Sabia Engizek en Rafael van der Vaart? Klik hierhier en hierXOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten