donderdag 9 april 2015

Sunnery James vreemdgegaan met studente?


Terwijl Sunnery James samen met Doutzen Kroes in de zee spartelt aan de kust van Miami gaan er in Amsterdam wilde geruchten dat Sunnery James zou zijn vreemdgegaan. Tijdens de opnamen van een televisieprogramma was hij met onder andere Ruben Nicolai, Jan Smit en Simon Keizer in Kirchberg. Daar zou hij zijn vreemdgegaan met een Amsterdamse studente.
Man van Doutzen Kroes vreemdgegaan met Amsterdamse studente?


In de geruchten die rondgaan valt steeds de naam van een studente, lid van een Amsterdams dispuut, die met enkele studievrienden tegelijk met de groep tv-makers in het Alpendorp verbleef. Na een drankje in een après-skitent, en daarna nog wat drankjes meer, zou er ook meer zijn voorgevallen tussen dit meisje en Sunnery James, de man van Doutzen Kroes. Het nieuws verspreidde zich in een paar uur tijd via sociale media naar honderden vrienden en bekenden die onmiddellijk geloof hechtten aan het verhaal en zelfs nog wat details wisten toe te voegen.


Medewerkers programma ontkennen vreemdgaan Sunnery James

Medewerkers aan het programma zweren overigens absoluut dat er niets is gebeurd. Wat dat betreft maken de foto’s uit Miami dan ook een hoop duidelijk. Doutzen en Sunnery dartelen er rond als verliefde tieners. Ze zitten samen op het strand en staan tegelijk op om verkoeling te zoeken in zee waar Sunnery haar op handen draagt, in zee laat vallen, en vervolgens hartstochtelijk kust.Gaat Sunnery James nou vreemd of niet?


Amsterdamse studente ontkent affaire Sunnery James

Ondertussen is de Amsterdamse studente flabbergasted:  'Wie doet me dit toch aan? Hoe komen deze verhalen de wereld in? En houdt het dan nooit op? Ja, ik was in Kirchberg en, ja, ik heb Sunnery James daar ontmoet. We hebben wat gedronken in een bar die Schatzi heette. Nou, dat was het. Een gesprek van een paar minuten en daar waren ik-weet-niet-hoeveel mensen bij. De dag erna was er nog niets aan de hand. Nóg een dag later merkte ik aan sommige mensen dat ze raar naar me keken. Of dat een mensen dat ze raar naar me keken. Of dat een gesprek ineens veranderde als ik erbij kwam staan. Toen moet het zijn begonnen. Maar ik zweer dat er niets is voorgevallen tussen hem en mij, maar het lijkt alsof niemand me nog wil geloven…'


  • Doutzen Kroes klaar met gestook in huwelijk: klik hier
  • Doutzen Kroes: Sunnery en kids maken leven compleet: lees hier
  • Doutzen Kroes na bevalling in Victoria's Secret vorm: kijk hier
  • Doutzen Kroes in sexy bikinishoot 2015: klik hier
  • Alle foto's van Victoria's Secret 2014: klik hier met Doutzen Kroes, Esmee Strijd, Bregje Heinen, Maud Welzen en Imaan Hamman

XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten