woensdag 15 april 2015

KARINA SMULDERS en FEDJA VAN HUêT trouwen piepklein

Karina Smulders (34) en Fedja van Huêt (41) vormen al jarenlang een happy couple. Samen hebben ze een dochter, Chavah (4). Trouwen is er nog niet van gekomen. Karina Smulders zegt in Grazia: “We hebben wel eens bedacht dat als we zouden trouwen, we het met zijn tweeën doen. Nou ja, met zijn drietjes, met Chavah erbij natuurlijk. Maar zonder andere mensen om ons heen. Dat is het rare als acteren je vak is. Ik ben op het toneel al zo vaak getrouwd, dat het op de een of andere manier minder écht wordt. Dan is het wel fijn als zo’n privémoment ook echt privé is. Anders voelt het een beetje als een toneelstuk.”


Fedja van Huêt is heel romantisch vindt Karina Smulders

Wat geen toneelstuk is is de romantiek in hun relatie. Fedja: “We moeten echt tijd vrijmaken in onze agenda om uit eten te gaan, of om een romantisch avondje te plannen. Als je dat niet doet, ligt het risico op de loer dat je van elkaar vervreemdt.” Maar Karina vindt Fedja juist heel romantisch: "Gewoon, in hoe hij is, wat hij belangrijk vindt en de dingen die hij opmerkt. Fedja is heel aandachtig. Hij is misschien geen romanticus in de traditionele zin van het woord, iemand die met chocolade en rozen thuiskomt, maar ik ben ook geen vrouw die dat heel graag wil. Hij is gewoon een heel leuke man om mee samen te zijn, en een fantastische vader ook.”

Fedja van Huêt in Bloed, Zweet en Tranen en Divorce, Karina Smulders in De Familie Kruys

Fedja van Huêt speelt de rol van André Hazes’ producer Tim Griek in de film Bloed, Zweet en Tranen. Karina is blij dat het acteurspaar geen last heeft van onderlinge concurrentie, wat vaker tussen artiesten voorkomt: 'We hebben geen last van concurrentiestrijd. Fedja is een man, ik een vrouw, en hij is ook wat ouder; we zitten niet achter dezelfde rollen aan. Alleen qua tijd moeten we wel eens strijden, omdat we ook een klein meisje hebben. We hebben een ingewikkeld rooster met twee oppasmeisjes en oma’s en opa’s. Een nanny? Nee, vreselijk. Dat kunnen we ook helemaal niet betalen trouwens.”

Karina Smulders blij dat ze gevraagd wordt

Karina staat momenteel op de bühne met Theater Utrecht, wat ze moet combineren met Fedja’s draaidagen voor een nieuw seizoen Divorce. “Dat is intensief. Maar Fedja heeft daarna twee maanden vrij genomen, zodat ik even kan. Klinkt heel idyllisch zo, maar dat is het natuurlijk lang niet altijd. Want we durven ook niet overal maar nee op te zeggen. Het is toch elke keer weer bijzonder als je gevraagd wordt.”


Meer over de acteurs uit De Familie Kruys:

  • Marcel Musters is een open gesloten boek: lees hier
  • Familie Kruys hét nieuwe succes van Linda de Mol: lees hier
  • Wie is Elise Schaap ofwel Ruxandra? Lees hier
  • Frederik Brom en Nienke Romer straalverliefd: lees hier

XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten