zaterdag 11 april 2015

Hillary Clinton mishandelde Bill!

Bill en Hillary Clinton zijn, volgens de Telegraaf niet kapot te krijgen. Al heeft Hillary Clinton toch een aantal pogingen ondernomen om haar Bill ernstige schade te berokkenen. Ze gooide een keer tijdens een woede-uitbarsting over Monica Lewinsky een zware lamp naar het hoofd van haar overspelige echtgenoot, die hem pijnlijk raakte. 'Ik kan goed mikken', zei ze er later zelfvoldaan over. En ook al laait het Monica Lewinsky-schandaal nu in alle hevigheid op, Hillary maakt gewoon bekend dat zij in 2016 opnieuw een gooi gaat doen naar het Amerikaans presidentschap.


Bill Clinton had járenlange affaire met Monica Lewinsky

Uit een nieuw boek over het presidentsbaar blijkt dat Bill clinton járenlang een relatie had met Monica Lewinsky. Het gebeurde onder ieders ogen, al zag Hillary het te laat. 'De butlers zagen de president en Lewinsky samen onder meer in de filmzaal van het Witte Huis. De twee werden zo vaak samen gezien dat de werknemers elkaar op zeker moment lieten weten dat het weer ’Lewinsky-tijd’ was.' Hoewel Hillary Bill zijn uitspattingen niet verliet, heeft ze zijn verraad bepaald niet als een mak lammetje geslikt. Hij heeft, zo blijkt uit getuigenverklaringen, zijn publiekelijk breed uitgemeten overspel met de toenmalige stagiaire duur moeten betalen. Niet alleen moest hij wekenlang op de bank slapen, Hillary gaf haar man ook fysiek behoorlijk ervanlangs, zo blijkt uit het boek waarin talloze oud-personeelsleden van Bill en Hillary aan het woord komen.


Hillary Clinton: I did not beat up that man!


Hillary Clinton sloeg Bill tot bloedens toe

Zoals een van de dienstmeisjes, die de schrik van haar leven kreeg toen zij in de slaapkamer van het presidentspaar wilde schoonmaken en in het echtelijke bed met bloed doordrenkte lakens aantrof. Het bloed was van de president, die loog dat hij ’s nacht door de glazen deur van de badkamer was gevallen en zich daarbij ’lelijk’ had gesneden. Maar in het Witte Huis wisten ze wel beter, namelijk dat woedende Hillary Bill had geslagen met een boek. 'Dat weten we heel zeker,' aldus de schrijfster van het boek. 'Er lagen minsten twintig gebonden boeken op het nachtkastje van Hillary, waaronder de bijbel. Ze nachtkastje van Hillary, waaronder de bijbel. Ze kon dus kiezen. Maar dun papier, zeker met zogenaamd goud op snee, maakt behoorlijke kerven.' De woede-uitbarstingen van de first lady lokten vooral bij de vrouwelijke personeelsleden een: ’Net goed!’ uit. Ze dempte geenszins haar stemgeluid bij het uiten van haar walging, zodat kon worden meegenoten van ’Vuile schoft’ en ’Smerige klootzak!


Lees ook: wéér nieuws seksschandaal Bill Clinton!XOXO,
Roddelvrouw


1 opmerking:

  1. Vond haar zo leuk in het tv programma. Kippevel.zo snel kan het dus afgelopen zijn.gecondoleerd aan de nabestaanden

    BeantwoordenVerwijderen