zondag 5 april 2015

Baby voor Eva Jinek en Freek Vonk!FREEK VONK en EVA JINEK zijn twee jaar samen. En ze willen graag een baby. Eva heeft mogen oefenen met Veraan Johan, maar ze zijn nu toe aan het echte werk. ‘Ik heb weleens gezegd: Ik kan mij niet voorstellen dat ik zal sterven zonder moeder te zijn geweest,’ vertelde EVA JINEK eerder. 


FREEK VONK: Eva is een onwijs lekker ding

'Ze is waanzinnig intelligent, supergrappig en een onwijs lekker ding,’ vindt Freek Vonk (32) van Eva Jinek (36). Maar het duurde even voordat de bioloog haar in zijn hol had gesleept. Hij nodigde Eva meerdere malen uit om samen een 'op date' te gaan. Naar de dierentuin, Zuid-Afrika, de kroeg – maar telkens kreeg hij de deksel op zijn neus. Eva had net haar relatie met strafpleiter Bram Moszkowicz (54) op de klippen zien lopen en zou een ‘nare smaak’ hebben overgehouden aan die recente liefdesbreuk. Bij Eva hakte het mislukken van hun relatie er flink in, want ze had veel voor Bram opgeofferd. Zoals haar relatie met haar jarenlange liefdespartner Jorn. ‘In de liefde ben ik heel serieus. Je bent met mij omdat je van mij houdt, zonder mitsen en maren. En ik wil vanzelfsprekend monogamie. Ik wil ik te allen tijde de overtuiging hebben dat de liefde voor altijd is,’ aldus Eva Jinek.
FREEK VONK en EVAN JINEK willen heel graag een baby

Bioloog (en jager) Freek Vonk gaf niet op. Toen Eva door al haar smoezen heen was, zwichtte ze. Al snel waren de twee onafscheidelijk en gingen ze op zoek naar een liefdesstulpje. ‘Het samenwonen voelde meteen vertrouwd,’ vertelde Eva. ‘Freek en ik zijn echt dolgelukkig samen.’ En als de liefdesrelatie zich zo voorspoedig blijft ontwikkelen, zal het waarschijnlijk niet héél lang duren voordat Eva zwanger is. Want ook Freek staat te popelen om hun liefde te bekronen met een baby. ‘We willen het allebei héél graag,’ zegt de bioloog, die nog altijd blij is dat hij zich nooit heeft laten ontmoedigen door Eva’s eerdere afwijzingen. Want in Libelle benadrukte hij: ‘Ik heb echt moeite voor haar moeten doen. Ik heb lang achter Eva aan gezeten. Maar het werkt goed tussen ons. We zijn avontuurlijk, houden van reizen, zijn ambitieus en familiegericht.’


  • EVA JINEK DOET HET MET JEROEN PAUW: LEES HIER
  • JILL SCHIRNHOFER RELATIE MET FREEK VONK: LEES HIER
  • RUBEN NICOLAI RELATIE MET EVA JINEK: LEES HIER
  • Freek Vonk en Eva Jinek uit elkaar: lees hier
  • Bram Moszkowicz financieel aan de grond: lees hier
  • Jeroen Pauw baalt van kijkcijfers en stopt er mee: lees hier

XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten