zaterdag 21 maart 2015

René Froger en Natasja relatiecrisis...!

‘Ik ben zó verliefd. Natasja maakt mijn leven compleet.’ René Froger kon zijn geluk niet op toen hij in 1991 eeuwige trouw beloofde aan Natasja Kunst. René en Natasja zijn inmiddels drieëntwintig jaar getrouwd, maar volgens geruchten zou hun huwelijk nu op losse schroeven staan. Sterker; een scheiding zou onvermijdelijk zijn. René Froger en Natasja uit elkaar...!


Vaker relatiecrisis René Froger en Natasja Kunst

Het is niet de eerste keer dat dergelijke geruchten over een op handen zijnde breuk de ronde doen, al waren het eerder René en Natasja zélf die openhartig spraken over de crisis. Zo vertelde Natasja: ‘Hij was een grote ster geworden. Als iedereen je behandelt alsof je God bent, dan ga je ook op een bepaald moment denken dat je God bent. Als René thuis de trap afkwam, verwachtte hij min of meer dat we voor hem applaudisseerden. Ik had het gehad met ‘de zanger’ René en wilde alleen nog maar ‘de mens’.’


Adempauze René Froger en Natasja

De gemoederen liepen zo hoog op dat René en Natasja besloten een adempauze in te lassen. Natasja: ‘We hadden geen idee meer hoe we de boel konden lijmen. We konden niet meer met elkaar praten. Ik ben in het huis van mijn moeder getrokken, die op wereldreis was.’ En René bekende: ‘Op een dag zat ik alleen in dat mooie huis, maar mijn vrouw en kinderen waren weg. Dan kom je tot bezinning en leer je snel wat het belangrijkste is in je leven. Uit mijn eerste huwelijk had ik al twee kinderen. En hoewel mijn contact met hen altijd goed is geweest, is een scheiding nooit ideaal. Toen Natasja en ik problemen hadden, besefte ik dat ik opnieuw mijn kinderen kon kwijtraken.Relatie René Froger en Natasja voorbij? 

Ten eerste wilde ik Natasja niet kwijt, en mijn kinderen al helemaal niet. Ik realiseerde me dat ik moest gaan veranderen. Ik was heel lang de vrije en wilde jongen geweest, maar moest nu mijn verantwoordelijkheid nemen. De verantwoordelijkheid van een gezin.’ Toen Natasja in die periode met een nekhernia in het ziekenhuis kwam te liggen, week René – ondanks de huwelijkscrisis – geen moment van haar zijde. ‘Toen wisten we dat we voor altijd bij elkaar zouden blijven,’ zei Natasja. ‘René en ik zijn diep gevallen, maar we zijn er ook weer samen uitgeklommen.’ De liefde van René en Natasja leek sterker dan ooit, en vorig jaar hernieuwden de twee zelfs hun huwelijksgeloften in Las Vegas. Maar als we de geruchten moeten geloven, zou er nu dan tóch een eind zijn gekomen aan het liefdessprookje van René en Natasja!


René en Natasja Froger uit elkaar? Lees hier


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten