woensdag 11 maart 2015

PRINSES CHARLÈNE ontvlucht met tweeling paleis!

Bye bye Albert en Monaco! PRINSES CHARLÈNE heeft, samen met haar babytweeling GABRIELLA en JACQUES, het paleis in Monaco verlaten en haar toevlucht gezocht tot een huis in Frankrijk. Daar lijkt zij begonnen met het opbouwen van een nieuw en eigen leven. Zonder koning Albert. Dikke crisis dus in Monaco. Maar zagen we deze bui niet al lang hangen? Ze was natuurlijk al de runaway bride...
Prinses Charlène het land uit

PRINSES CHARLÈNE heeft met haar drie maanden oude tweeling PRINSES GABRIELLA en PRINS JACQUES haar toevlucht genomen tot een huis in Zuid-Frankrijk. Met een sterk gereduceerde staf, waaronder twee Aziatische nanny’s, leeft zij met haar baby’s ver weg van hun vader. De Prins komt maar hoogst zelden op bezoek.RODDELVROUW OVER ALBERT EN CHARLÈNE:
Hof Monaco doet alsof neus bloedt

In Monaco zijn geen officiële verklaringen uitgegeven over het vertrek van Charlène. Juist in deze eerste maanden verlangt de bevolking van het dwergstaatje dat de vorst en zijn echtgenote met hun kinderen in het paleis aanwezig zijn. Nu worden zij geconfronteerd met een Prinses die weigert te wonen in het land dat ooit geregeerd zal worden door haar zoon. Het hof houdt vooralsnog de schijn op dat er niets aan de hand is.Wat gebeurt er met troonopvolger Jacques?

Mocht Charlène niet terugkeren naar Monaco, dan ontstaat er een bizarre situatie. Prins Jacques is de troonopvolger van Monaco en het kan niet zo zijn dat hij niet opgroeit in het Monegaskische paleis. Betekent dit dat Charlène om hem eieren voor haar geld moet kiezen en terug moet keren naar Monaco? Of blijft zij uiteindelijk alleen in Zuid Frankrijk wonen met haar dochter Gabriella om zoon Jacques over te laten aan de zorgen van Albert en zijn familie? Er zijn allerlei scenario’s denkbaar, maar het lijkt er op dat van een gelukkig gezin met een vader en een moeder voor de tweeling geen sprake zal zijn.


  • Koning Albert en prinses Charlène uit elkaar? klik hier
  • Lees hier meer over bevalling en baby's Charlène!
  • Prinses Charlène machtigste vrouw van Monaco: lees hier


XOXO,
Roddelvrouw

1 opmerking:

  1. Tja.....was wel te denken.....de relatie tussen die twee zag er erg koud uit, vanaf die ijzige kus tijdens het huwelijk tot aan vandaag. jammer jammer jammer. Ze zouden het zo goed kunnen hebben!

    BeantwoordenVerwijderen