zaterdag 7 maart 2015

Gaat Sylvie Meis mee met Rafael naar Kansas?

Hoewel het Sylvie Meis' droom is om in de VS door te breken, heeft ex-man Rafael van der Vaart al een aanbieding liggen! Hij kan aan de slag bij Sporting Kansas City en zou daar 4,3 miljoen per jaar verdienen. Meer dan acht ton extra per jaar ten opzichte van zijn huidige salaris. Maar gaan Sylvie Meis en Damián mee? En wat moet Sylvie Meis eigenlijk in Kansas? Niet echt Hollywood. Sterker nog, da's nog vier uur vliegen verwijderd...

Sabia Engizek gaat mee naar Kansas met Rafael

Lastig, lastig. Waarschijnlijk wil Sabia Engizek best met haar twee kinderen mee met Rafael naar Kansas. Daar is ze lekker anoniem, ligt ze niet meer onder vuur en valt ook best aardig te shoppen. Maar what about Damián?


Sylvie Meis blijft met Damián in Hamburg

Sylvie Meis zal waarschijnlijk gewoon in Hamburg blijven, ze heeft nog contractuele verplichtingen. Daarbij heeft ze Damián beloofd dat hij tot de middelbare school op zijn eigen vertrouwde Hamburgse school mag blijven. Maar wat te doen als Sylvie voor haar werk van hot naar her vliegt? Voorheen was Damián dan gezellig bij Sabia en Rafael. Maar die wonen straks aan de andere kant van de wereld.


Vliegt Rafael van der Vaart van Kansas naar Hamburg op en neer?

Zijn nanny Dorte, die hij al sinds zijn geboorte kent, was altijd een uitkomst. Maar die heeft ontslag genomen. Mocht Sylvie toch meeverhuizen, is het ook niet ideaal. Want wat heeft zij in godsnaam in Kansas te zoeken? Rafael zoekt nu naar een mogelijkheid om vaak naar Hamburg te reizen om Damián te zien. Maar dat zal vast niet elke week zijn. Veel te vermoeiend. En neemt hij dan steeds zijn hele gezin mee terug? Met de twee kleine kinderen van Sabia? Vast niet.
Wie past er op Damián als Sylvie Meis én Rafael van der Vaart in een ander land zijn?

Nee, als dit doorgaat staat Sylvie er alleen voor met de opvoeding van Damián. Dat zou prima kunnen, als ze maar niet zo uithuizig was. Ze is nu met het co-ouderschap gewend twee keer een volle week per maand 'vrij' te zijn. Dan gaat ze op vakantie of aan het werk. Dat kan wereldwijd zijn. Zo was ze onlangs in tropische oorden voor Hunkemoller bikini-shoots en in Los Angeles voor de Oscars. Haar carrière is minstens zo belangrijk als de zijne. Hoe goed Sylvie Meis en Rafael van der Vaart het allebei ook bedoelen: Damián dreigt het kind van de rekening te worden. Een oplossing zou zijn: dat de ouders van Rafael om de week een week op Damina passen in Hamburg. Die week vliegt dan ook zijn vader over om tijd met hem door te brengen en naar Damians voetbalwedstrijden te kijken. Dat zou ideaal zijn!


  • Sylvie Meis en nieuwe liefde Maurice Mobetie: lees hier
  • Alle mislukte relaties van Sylvie Meis op een rijtje: lees hier
  • Lees hier alles over het liefdesleven van Sylvie Meis, nu met Samuel Deutsch
  • Meer lezen over Sylvie Meis, Sabia Engizek en Rafael van der Vaart? Klik hierhier en hier

XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten