woensdag 18 maart 2015

CAMIEL EURLINGS, nieuwe liefde of dekmantel HOMOGERUCHTEN?

Camiel Eurlings verliet plotsklaps de Haagse politiek waar hij de gedroomde eerste man van het CDA was en zelfs premierskaarten in handen had,  om een gezin te stichten met vriendin Enikö. Enkele maanden later strandde die relatie. Het bleef akelig stil rond Camiel totdat hij 'betrapt' werd met mooie Wendy Dubbeld. Daarna dook even de naam van Estelle Cruijff op en nu is Camiel door Story betrapt met een andere vrouw, Tessa Rolink. ‘Ik heb door schade en schande geleerd om mijn privé- leven buiten de schijnwerpers te houden.’Camiel Eurlings nieuwe liefde of dekmantel?

CAMIEL EURLINGS en geruchten over geaardheid en affaire Demmink

Kan. Maar dat hij af en toe wordt 'betrapt' met een vrouw is bij deze doorgewinterde oudpoliticus wellicht geen toeval; mogelijk wil hij op die manier voor eens en altijd afrekenen met het hardnekkige Binnenhof-gerucht dat ‘mooie Camiel’ zou worstelen met zijn geaardheid. Van een dergelijke worsteling leek niets te merken toen hij Wendy Dubbeld, het beeldschone (Elite)model, leerde kennen. De liefdesrelatie werd wereldkundig toen Camiel en Wendy precies een jaar geleden innig werden gefotografeerd op een strand in Rio de Janeiro. Camiel’s reactie was veelbelovend: ‘Ik denk dat de foto’s voor zich spreken.’ Maar na een aantal maanden verbrak Wendy Dubbeld de relatie, waarbij ze fijntjes opmerkte dat van een relatie nooit sprake was geweest. Geruchten gingen ook dat zij was ingehuurd om Camiel een hetero-reputatie te bezorgen. Want nog hardnekkiger en kwalijke geruchten gaan dat Camiel Eurlings (zijdelings) betrokken zou zijn bij de Demmink affaire. Handig is het dan zeker om duidelijk te maken dat je op volwassen vrouwen valt en niet op jonge jongetjes.Camiel Eurlings nieuwe liefde of dekmantel?

CAMIEL EURLINGS gezien met nieuwe vriendin TESSA ROLINK

Kort na zijn breuk met Wendy Dubbeld ging het gerucht hij zich aangetrokken voelde tot Estelle Cruijff, die toen net haar relatie met kickbokser Badr Hari had beëindigd. Met mooie Estelle zou hij twee keer hebben afgesproken. Zij hield zich van de domme: ‘Camiel Eurlings? Die van de KLM?’ Van een relatie bleek geen sprake. Story-fotograaf Edwin Smulders heeft Camiel nu betrapt met een dame in de chique Amsterdamse Cornelis Schuytstraat. Een straat waar de paparazzi kans 100% is, en toch ging Camiel erheen met een nieuwe vlam. Toen het stel de fotograaf in het vizier kreeg, stapte de mysterieuze jongedame direct alléén in een taxi. De taxichauffeur reed een rondje om het blok en pikte kort daarna Camiel op bij zijn woning. ‘Ik heb door schade en schande geleerd mijn privéleven buiten de schijnwerpers te houden,’ zei Camiel eerder. Roddelvrouw vraagt zich af WAT hij precies uit de schijnwerpers wil houden.

  • TESSA ROLINK ONDERTUSSEN GETROUWD, MOEDER EN GESCHEIDEN: LEES HIER
  • Camiel Eurlings relatie met Estelle Cruijff: lees hier meer!
  • Lees hier meer over Camiel Eurlings


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten