maandag 30 maart 2015

ALEXANDER PECHTOLD GESCHEIDEN VAN FROUKJE IDEMA!

ALEXANDER PECHTOLD (49) leeft gescheiden van zijn echtgenote FROUKJE PECHTOLD-IDEMA. Dat vertellen bronnen rond de politicus en zijn echtgenote aan Privé: 'Alexander en Froukje zijn uit elkaar. Hij heeft de echtelijke woning waar Froukje en hun twee kinderen wonen inmiddels verlaten en zijn intrek genomen in een flat, daar vlakbij.' Zelf heeft de D66-er in zijn inner circle bevestigd: 'We hopen dat het tijdelijk is en dat we de problemen nog kunnen overwinnen. Maar het is zo; Froukje en ik zijn uit elkaar.' De minnares is nog niet opgedoken, maar dat zal niet lang duren. Vreemdgaan zal Pechtold niet vreemd zijn. Alexander Pechtold in flatje, Froukje Idema in echtelijke woning

In januari kocht de in Wageningen wonende Pechtold in een seniorenflat een appartementje waar hij 40.000 euro voor betaalde. Geconfronteerd met deze geruchten laten Alexander Pechtold en Froukje weten 'geen behoefte te hebben te reageren'. Omdat zij hun persoonlijke leven zoveel mogelijk voor zichzelf willen houden.Feit is dat Froukje in hun echtelijke woning is blijven wonen met hun twee kinderen, Elske van bijna 12 en Jacco van bijna 11 jaar oud. En Pechtold in zijn seniorenflat verblijft. Tenminste als hij in Wageningen is.Roddelvrouw over al die gescheiden politici en Frits Wester: 


ALEXANDER PECHTOLD: ministerschap is een aanslag op je huwelijk


Roddelvrouw: vreemdgaan óók

Want dat is meteen één van de grote problemen. Ooit zei Pechtold zelf in een interview: 'Je werkt honderd uur per week, het is een aanslag op je sociale contacten, je huwelijk en je gezondheid. Je zíet ministers ouder worden tijdens hun ministersperiode.'  Momenteel is Pechtold vrijwel de hele week in Den Haag. Al negen jaar wordt hij opgeslokt door het politieke leven op en rond het Binnenhof. In tijden van verkiezingen zag hij Wageningen, zijn vrouw, dochter en zoon amper met nu alle gevolgen van dien. Het wachten is nu op de eerste geruchten over vreemdgaan en een minnares die uit de hoge hoed wordt getoverd. Want de beste man zat echt niet elke avond allenig in Den Haag te werken.


  • FEMKE VAN DER LAAN ZONDER EBERHARD VAN DER LAAN VERDER? LEES HIER
  • JOB COHEN HEEFT NIEUWE VRIENDIN ANJES VAN DER LINDEN: LEES HIER
  • ALEXANDER PECHTOLD RELATIE MET INGRID ENGELSHOVEN: LEES HIER
  • Diederik Samsom in (relatie)crisis: lees hier
  • Fleur Agema en Leon de Jong krijgen dochter: lees hier
  • Mark Rutte relatie met Mabel Wisse Smit: lees hier
  • Frits Wester ging aan de lopende band vreemd: klik hier
XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten