donderdag 12 februari 2015

Trijntje Oosterhuis nu pas gescheiden van Sander van der Eeden

Na tien jaar kwam er abrupt een einde aan het huwelijk van Trijntje Oosterhuis en Sander van der Eeden. Trijntje ontdekte de affaire tussen Sander en zijn collega Larissa van den Bemt. Als laatste in haar omgeving. Het duo had al maanden een stiekeme relatie. Wat overigens niet wil zeggen dat Trijntje zo'n ideale echtgenote is geweest voor Sander. Misschien omdat Trijntje ook op vrouwen valt? 


  • TRIJNTJE OOSTERHUIS ZWANGER: lees hier


Trijntje Oosterhuis geen makkelijke tante

Feiten heeft Roddelvrouw niet. Wél gevoel. En haar gevoel zegt dat Trijntje Oosterhuis geen makkelijke tante is om mee samen te leven. Warmte, lief zijn, knuffelen: Roddelvrouw ziet het allemaal nog niet zo een, twee, drie gebeuren. Hoe dan ook, manlief Sander van der Eeden knoopte een buitenechtelijke affaire aan met zijn VARA collega Larissa van den Bemt and the rest is history.Trijntje Oosterhuis hard gevochten met Sander van der Eeden

Trijntje baalde als een stekker en zette de scheiding in werking. Die nu pas, drie jaar later, formeel rond is. Eindelijk kan Sander verder met Larissa, met wie hij al een zoontje heeft. Samen met Trijntje heeft Sander twee zoons. Naar de buitenwereld was het één en al sympathie voor elkaar, maar achter de schermen is er keihard gevochten. Met name om hun boerderij en grachtenpand.


Trijntje Oosterhuis en het 

Eurovisie Song Festival, zero points:


Trijntje Oosterhuis vond troost in armen Alvin Lewis, of is ze verliefd op een vrouw?

Voor de nodige ontspanning vond Trijntje troost in de armen van Alvin Lewis, de broer van haar beste vriendin Berget. Ze lijken een happy couple, al wordt er ook gefluisterd dat hij het moeilijk vindt om trouw te blijven. En verder heeft Roddelvrouw hele specifieke geruchten gehoord dat Trijntje verliefd zou zijn op een jonge vrouw werkzaam in Hilversum...Deze jonge vrouw vertelt na elke mooie ontmoeting in het weekend met Trijntje vrijuit op haar werk hoe het was geweest.Trijntje Oosterhuis Walk Along in Wenen

Genoeg levenservaring voor Trijntje dus, om het songfestivalnummer met veel gevoel te brengen in mei. Daar gaat Trijntje, die heel even nog koos voor de internationale naam Traincha, het nummer Walk Along brengen, geschreven door Anouk, De eerste berichten zijn matig, volgens kenners gaat Trijntje in Wenen geen hoge ogen gooien. 

  • TRIJNTJE OOSTERHUIS ZWANGER: lees hier
  • Trijntje Oosterhuis al negende door JURK: lees hier
  • Lees hier meer over Trijntje Oosterhuis (Traincha) en het songfestival
  • Zangvogel Anouk zit op zwart zaad: lees hier
  • Trijntje Oosterhuis klaar voor Wenen: lees hier


XOXO,
Roddelvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten